Mad og drikke: vin
-
- Kriminalroman
111,99 kr. Der Mensch, der Wein - und das Böse.Eine Lüge, eine zerrüttete Ehe und der tödliche Unfall der Winzerin Maria - oder war es Mord? Kein guter Start für den Urlaub am Neusiedler See. Dabei ist Carl Breitenbach, Mitglied des Stuttgarter Weinclubs, nur wegen Maria hier. Seine Frau Hanna, eine passionierte Surferin, rächt sich auf ihre Weise, und als Carl ins Visier der Polizei gerät, begreift er, dass er den Fall selbst lösen muss.Als Reporter in Südamerika entdeckte Paul Grote sein Interesse für Wein und Weinbau. Seitdem hat er die wichtigsten europäischen Weinbaugebiete bereist und jedes Jahr einen neuen Krimi veröffentlicht.
- Lydbog
- 111,99 kr.
-
- Kriminalroman
111,99 kr. Gefahr in der RiojaMitten in die Auseinandersetzungen einer spanischen Großkellerei und einer jungen, engagierten Kooperative platzt der deutsche Reporter Henry Meyenbeeker. Als sein Informant Jaime Toledo, der Önologe der Kooperative, bei einem Autounfall ums Leben kommt, ist Henry alarmiert. Doch ein Motiv für ein mögliches Verbrechen ist nicht zu finden. Je tiefer Meyenbeeker gräbt, desto mehr Akteure bringt er gegen sich auf. Freunde werden zu Feinden, und Fremde helfen plötzlich weiter. Geht es um Wein oder Bodegas? Geht es um Macht oder um ganz andere Dinge?Als Reporter in Südamerika entdeckte Paul Grote sein Interesse für Wein und Weinbau. Seitdem hat er die wichtigsten europäischen Weinbaugebiete bereist und jedes Jahr einen neuen Krimi veröffentlicht.
- Lydbog
- 111,99 kr.
-
98,99 kr. Denne bog handler om smukke ting, der bringer værdi i dit liv, mens du ejer dem og kan blive en god investering på sigt: Kunst, vin, biler, diamanter, ure og klassisk, dansk møbeldesign.De ypperste eksperter indfører dig i en spændende verden af luksuriøse investeringsgenstande. Med denne bog er du klædt godt på til at tage de gode beslutninger.Sarah Ophelia Møss har flere coaching-uddannelser bag sig, en bachelor i samfundsvidenskab og en kandidat i sociologi. Hun driver virksomheden Ophelia Invest, og hun er blevet kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark under temaet finans af Berlingske Tidende.
- Lydbog
- 98,99 kr.
-
49,00 kr. Hvornår har du sidst fået et glas kinesisk rødvin? Nej vel, men det kan de faktisk godt finde ud af, og de bliver bedre og bedre til det. Tag med René Langdahl Jørgensen rundt i verden til de steder, man ikke lige troede var vinlande.Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Møller SvenskmarkRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontFeder rødvin mere end hvidvin? Og får du mere ondt i hovedet af rødvin? Hvad sker der i det gamle vinområde bordeaux? Og hvad er grunden til, at kineserne bliver bedre og bedre til at lave vin? Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup i samtale med Gastros erfarne vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, gør os klogere på vin.Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Svensmark MøllerRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Er bordeaux ikke lidt ligesom at køre søndagskørsel med blød hat i en gammel Opel Rekord? Hvad sker der i det gamle vinområde, og sker der overhovedet noget nyt?Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Møller SvenskmarkRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontFeder rødvin mere end hvidvin? Og får du mere ondt i hovedet af rødvin? Hvad sker der i det gamle vinområde bordeaux? Og hvad er grunden til, at kineserne bliver bedre og bedre til at lave vin? Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup i samtale med Gastros erfarne vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, gør os klogere på vin.Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Svensmark MøllerRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Feder rødvin mere end hvidvin, og er det rigtigt, at der ikke er tilsætningsstoffer i vin? Passer det, når nogen siger, at italiensk vin altid er sur? Gastros vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, tager fat om myterne i samtale med Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen.Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Møller SvenskmarkRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontFeder rødvin mere end hvidvin? Og får du mere ondt i hovedet af rødvin? Hvad sker der i det gamle vinområde bordeaux? Og hvad er grunden til, at kineserne bliver bedre og bedre til at lave vin? Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup i samtale med Gastros erfarne vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, gør os klogere på vin.Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved GastroMedvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved GastroTeknik og klip: Anna Svensmark MøllerRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Alek ModinEfter idé af: Jesper Uhrup JensenProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
249,95 kr. Hugh Johnson er vinbranchens grand old man. Han har skrevet om vin i over 60 år, og han er formidabelt velskrivende. "Vinens historie" er et af vinlitteraturens hovedværker.Hugh Johnson fortæller vidende, humoristisk og med suverænt overblik vinens eventyrlige historie - fra Georgien, hvor der blev dyrket druer for 7.000 år siden, over Mesopotamien, Babylon, Egypten, Grækenland, Rom, Spanien og Frankrig - op til i dag.Vi hører også om Koranens holdning til vin, klostrenes betydning, vindyrkning og -handel i middelalderen, Karl den Stores betydning, de vigtige druer og vine, vinflaskens og korkproppens historie. Han kommer omkring alle tænkelige emner, der er relaterede til vin."Hugh Johnson er noget så sjældent som en vinskribent, der kan skrive og skrive godt. Alene derfor fortjener han sin status som branchens Grand Old Man. Han store bogVinens historiestår stadig som et af vinlitteraturens hovedværker " -Jyllands-Posten
- E-bog
- 249,95 kr.
-
49,00 kr. "Da ordet ’pub-kravleri’ egentlig ikke findes på dansk – og af særdeles gode grunde slet ikke kan findes på dansk, fordi de vigtigste præmisser savnes – vil det være på sin plads indledningsvis at bemærke, at det er en direkte oversættelse af det engelske: ’pubcrawling’.Det betyder strengt taget ikke andet end at tage sig en lystig aften, vandre fra pub til pub og tage én eller to-tre drinks hvert sted, men udøvere af denne ædle og interessante sport ender ofte nok i en slags firbenet tilstand af fremdrift."Henning V. Ringsted beskriver med varme og et glimt i øjet det fænomen, han igen og igen havde bevidnet under sin tid i London, men som ved bogens udgivelse i 1968 endnu ikke var nået til Danmark. Pubcrawl er sidenhen blevet en ganske populær disciplin blandt danskerne, men det gør det ikke mindre fornøjeligt at læse om fænomenet hos Henning V. Ringsted.Henning Vibe Ringsted (1907-1983) var en dansk forfatter og journalist, der er særligt kendt for sit arbejde som krigskorrespondent for dagbladet Politiken i Berlin under anden verdenskrig. Han har skrevet et væld af bøger om europæisk kultur samt erindringer og noveller. Henrik V. Ringsted modtog i 1945 som den første nogensinde Cavlingprisen for sit enestående journalistiske virke.
- E-bog
- 49,00 kr.
-
40,99 kr. Il vino come carburante creativo, come maledizione, allegria, perdizione, convivialità—poche cose sono impresse nel tessuto sociale e culturale italiano come lo è il vino. Questo saggio, proveniente da una serie di conferenze che Edmondo De Amicis e altri professori tennero verso la fine del diciannovesimo secolo, esplora la relazione tra il vino e i suoi effetti sulla sfera emotiva e sull’immaginazione. Che sia il famoso bicchiere di rosso a fine cena, il classico fiasco appoggiato sul tavolo nelle fumose taverne di periferia, o una di quelle bottiglie sigillate per anni in cantine d’eccellenza, con la ceralacca rossa e intatta e la polvere che si accumula sul collo, fa poca differenza: De Amicis ci cucirà intorno, con spensieratezza e intelligenza, una serie di aneddoti e pensieri volti a illuminare vizi e piaceri, forze e debolezze di tutti noi.Edmondo De Amicis (1846-1908) è stato uno scrittore italiano, tra i più importanti nel panorama nazionale e internazionale. La sua opera "Cuore" è uno dei libri per ragazzi più letti e influenti della storia della letteratura, che lo ha reso una figura importantissima per lo sviluppo di una coscienza letteraria nazionale.
- E-bog
- 40,99 kr.
-
79,00 kr. Mange vindrikkere vil gerne vide mere om vin uden at skulle forstå hver eneste detalje eller tage dyre kurser i vinsmagning.I "Vinekspert på 24 timer" deler Jancis Robinson ud af sin store ekspertise på sin karakteristiske humoristiske og afslappede måde. Bogen er en guide til både nybegyndere og mere erfarne vindrikkere. Her får du den basale viden om alt lige fra forskellen på druetyper, flaskernes form og ordene på etiketterne, beskrivelser af smag, farve og duft, hvordan man matcher vin med mad til pris kontra kvalitet.Jancis Robinson giver dig redskaber til at få det bedste ud af den mystiske og delikate drik. Med bogen i hånden kan du blive vinekspert på 24 timer.Jancis Robinson (f. 1950) er en af verdens mest respekterede vinanmeldere. Hun styrer vinkælderen under Buckingham Palace og har skrevet om og anmeldt vin det meste af sit liv. Siden 1989 har hun været Financial Times’ faste vinspecialist. Og så står hun bag vinbiblen" The Oxford Companion to Wine".
- Lydbog
- 79,00 kr.
-
78,99 kr. I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende grad er fokus på miljø og rene fødevarer, er naturvin godt på vej til at blive folkeeje.”Naturvin” er en personlig beretning om, hvordan en selvlært sommelier faldt pladask for naturlig vin, på trods af en stejl skepsis og et uendeligt arsenal af fordomme. Her fortælles historien om, hvordan ét glas vin ændrede det hele, og der bydes indenfor i en mangfoldig og meget personlig vinverden fuld af nye spændende smagsoplevelser skabt uden tilsætning af gær, svovl eller anden kunstig hjælp. Naturvin er ganske enkelt fermenterede druer, hverken mere eller mindre, og det smager fantastisk!Solfinn Danielsen tager os med på en rejse fra det pulserende Paris og ned gennem det franske vinland til en episk afslutning i livsglade Barcelona. Rejsen går gennem barer og vinmarker – og vi møder blandt andet to gamle søstre, der lavede naturlig vin som de måske allerførste, og kvinden, der håndmaler alle sine flasker og kysser dem, inden de forlader kælderen.Solfinn Danielsen er importør af naturlig vin og indehaver af vinbutikken Rødder & Vin, hvor alle vine er valgt ud fra en personlig præference. Solfinn begyndte at interessere sig for vin allerede som kokkeelev og har gennem mange år arbejdet som tjener/sommelier i København, bl.a. på Manfreds & Vin. Siden 2010 har Solfinn desuden været den ene halvdel af madkonceptet Rødder.
- Lydbog
- 78,99 kr.
-
111,99 kr. Am Vorabend noch strahlende Siegerin, findet man die fränkische Weinkönigin tot in einer Würzburger Diskothek. So hatte sich Nicolas Hollmann, Besitzer eines Weinguts am Rio Douro, seinen Urlaub in Franken eigentlich nicht vorgestellt: Er wird nun von verschiedenen Seiten bedrängt, bei seinen Winzerbesuchen Hintergründe des Falls zu recherchieren. Und tatsächlich stößt er auf alte Feindschaften ...
- Lydbog
- 111,99 kr.
-
59,99 kr. Kleiner Leitfaden für Weinschmecker - Der Guide für den Gusto - Die Weinkarte richtig lesen - Die Sprache der Kenner
- Lydbog
- 59,99 kr.
-
118,99 kr. Der Banker Edgar Bowen ist in einer köstlichen Vichyssoise ertrunken. Als sie von seinem unglücklichen Tod in der Suppe erfährt, erinnert sich Rachel voller Nostalgie an ihre ersten Jahre in Paris, in denen ihr Edgar den Zauber dieser Stadt gezeigt hat. Doch auf dem Begräbnis hört sie, dass neben dem Suppenteller eine Flasche Rosé gestanden hatte, und weiß sofort: Da stimmt etwas nicht. Denn Edgar war nicht nur ihr erster Liebhaber, sondern vor allem leidenschaftlicher Rosé- Verschmäher!EMILIA BERNHARD wurde in Philadelphia geboren und gelangte über mehrere Stationen nach Groß- britannien, wo sie Literatur des 19. Jahrhunderts und Wissenschaftliches Schreiben unterrichtet.
- Lydbog
- 118,99 kr.
-
69,00 kr. Det lyder ofte fra sundhedseksperter, at vi spiser forkert, drikker og ryger for meget og motionerer for lidt. Erik Olaf-Hansen var i et kvart århundrede med til at minde danskerne om for deres usunde vaner, men en dag stoppede han op og spurgte sig selv: Er det rigtigt, hvad du siger? Tabes der mon langt mere, end der vindes, ved at gøre hverdagens glæder til skamme?Forfatteren gik på jagt i den videnskabelige litteratur og fandt ud af, at mange af de sundhedsråd, vi opfatter som kendsgerninger, kan betvivles eller nuanceres. "Vin, mad og evig kærlighed" er en bog fuld af nyttige kendsgerninger og livsglade betragtninger. Livseliksiren er vin, mener forfatteren, men der skal selvfølgelig også meget andet til, hvis man vil gøre tilværelsen god.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
69,00 kr. Vinelskere møder ofte de samme spørgsmål. Hvordan vil det gå med din sundhed i det lange løb, hvis du jævnligt drikker alkohol? Bliver du afhængig? Bliver leveren ødelagt? Forkalker hjernen? Bliver du tidligere senil? Svækkes din fysiske form?Erik Olaf-Hansen, der gennem fyrre år har beskæftiget sig med sundhed- og lægevidenskabelige emner, og som tillige i en lang årrække har været vinanmelder ved Politiken, har gennemgået faglitteraturen om vin og sundhed. Ud fra det lyder hans budskab: Nyd dine glas. Fortrolig omgang med vin kan forøge din sundhed, forlænge dit liv, beskytte dig mod en række sygdomme og ikke mindst gøre livet mere muntert.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
69,00 kr. Forfatteren giver gåde råd om, hvordan du kan få glæde og gode oplevelser med lidt hjælp fra vin og spiritus. I en sundhedsoptaget tidsalder, kan en bog som denne fungere som et morsomt og befriende afbræk.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par romaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
69,00 kr. Hvad nytter det at vide, hvordan man opfører sig i dronningens palæ, hvis man i virkeligheden befinder sig på et værtshus? Hvert sted har sin egen form for takt og tone, og man bliver hurtigt til grin, hvis ikke man kan omstille sig efter forholdene. Denne bog vil give dig gode råd om, hvordan du kan færdes på en restaurant, mingle til reception, holde åbent hus, byde gæster på den rigtige aperitif, dele et par øl med sin nabo over hegnet i sommerhuset eller skabe hygge med sin ægtefælle over et glas vin.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
69,00 kr. Erik Olaf-Hansen elskede vin og skrev utallige bøger om emnet. Denne bog er måske den mest fornøjelige, han har skrevet. Den giver dig råd om, hvordan man vælger den rette flaske vin til lejligheden, men den fabulerer også over vinens effekt på mennesker – om glæden, flirten og velbehaget, den kan få frem i de fleste af os.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
79,00 kr. "Kætterske vintanker" når vidt omkring. Den ukuelige optimist og vinelsker Erik Olaf-Hansen reflekterer over mange forskellige livsscenarier, hvor det kan være en fordel af alliere sig med god vin. I løbet af et liv vil du i godt og ondt have vinen som din ven – i alt forelskelser til forretningsmiddage. Da er det godt at kende et par gode grundregler om, hvordan du vælger den rette vin. Den dyreste vin er nemlig ikke altid den bedste vin.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 79,00 kr.
-
Fra 69,00 kr. I "Et glas rødvin hver dag" peger Erik Olaf-Hansen på en række vine, der har særligt gode egenskaber. Han mener nemlig, der er al mulig grund til at nyde et glas vin hver dag.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i mange bøger, der gennemgående handler om livsglæde. Erik Olaf-Hansen er desuden forfatter til et par ungdomsromaner.
-
69,00 kr. I mere end 50 år skrev Erik Olaf-Hansen om vin, rejste fra slot til slot, fra verdensdel til verdensdel, købte vin hos fornemme vinhandlere og valgte ud på supermarkedernes hylder. I denne bog fortæller han med en anelse selvironi om, hvordan det hele begyndte, og hvad man opdager undervejs, når vinen bliver en hobby og et erhverv.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i mange bøger, der gennemgående handler om livsglæde. Erik Olaf-Hansen er desuden forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
79,00 kr. Vin er lig med fest for forfatter og levemand Erik Olaf-Hansen. Han mener ikke, man skal tage livet alt for højtideligt, men tillade sig selv lidt mere fest i livet. Han giver her et par gode råd til, hvordan man vælger en velsmagende vin. Han kommer hele vinens verden rundt, og ved endt læsning er du bedre klædt på til supermarkedets vinafdeling eller som deltager i vinsmagninger.Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
- E-bog
- 79,00 kr.
-
Fra 49,00 kr. Der er ingen snob som en vinsnob. Det kan alle, der har mødt Alfred Markvardsen, skrive under på – alle undtagen ham selv naturligvis. Faktisk har Markvardsens lidenskab for vin krydset grænsen til besættelse, og den griber ind i alle dele af hans liv. Vinekspert og forfatter Henrik Oldenburg præsenterer os i sin satiriske roman for vinverdenens dårskaber og det snobberi, der florerer blandt vinkendere, men som dog langt fra begrænser sig til denne verden.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.
-
99,00 kr. Den anerkendte vinskribent Henrik Oldenburg er portvinens grand old man. I verdens største bog om den ældgamle drik beskrives og bedømmes mere end 1800 portvine. Desuden gennemgår bogen portvinens mange typer, årgange og fascinerende historie. En gennemført guide til portvinens verden til allersidste dråbe.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.
- E-bog
- 99,00 kr.
-
69,00 kr. Den verdensberømte danske forfatter H.C. Andersen er foruden sine eventyr kendt for sine rejseskildringer, sine smukke papirklip og sin sensitive natur. De færreste kender ham dog som livsnyder. I denne bog belyses denne hidtil sjældent beskrevede side af digteren, der var en stor vinkender og madelsker. Med udgangspunkt i H.C. Andersens dagbøger og afslører blandt andet alle de vine han brugte som medicin mod diverse affektioner.Henrik Oldenburg (f.1946) er vinekspert og mag.art. i nordisk litteratur. I 1985 blev han som den første dansker fuldtidsansat vinjournalist og -kritiker og har siden udgivet flere bøger om vin - blandt andet verdens største portvinsbog. Henrik Oldenburg har desuden mange års erfaring som kulturskribent, ligesom han har skrevet bøger om danske kulturpersonligheder. Han påviste blandt andet, at Jacob Paludan - en af Danmarks største forfattere - ikke selv fandt på de emner han skrev om, men betalte en god ven for idéerne.
- E-bog
- 69,00 kr.
-
69,00 kr. "Fra borde" er en bog om nogle af livets herligheder - mad, vin og cigarer. Det er en bog om gastronomi og om nogle af forfatterens største madoplevelser i Danmark og Frankrig. Bogen er perfekt for madelskere, vinentusiaster og livsnydere.Jens Kruuse (1908-1978) var en dansk forfatter, litteraturhistoriker, dr.phil, kritiker og modstandsmand. Han var dansk lektor ved det franske universitet Sorbonne, docent ved Aarhus Universitet og modtager af Holberg-medaljen for sit store arbejde inden for dansk litteraturforskning. Jens Kruuses forfatterskab tæller blandt andet "Det følsomme drama" (1934), "Digtere og traditioner" (1939) "Holbergs maske" (1964), "Storm P. som samfundskritiker" (1972) og "En poetisk kriger - Ludvig Holberg" (1978)
- E-bog
- 69,00 kr.
-
Fra 79,00 kr. Nana Wad går til vinen med højt humør, stor passion og en befriende usnobbet holdning og giver læseren en indføring i druernes og vinens verden.Bogen introducerer pædagogisk vinbegreber og regler og fører dig sikkert gennem vin-vokabulariets kringelkroge. Få metoder til, hvordan du skal smage på vinen, forstå det du smager og huske det, du godt kan lide. VIN gør op med en masse myter og giver dig svar på, om du må servere rødvin til fisk, om det er fedt at være sprød, når man er en hvidvin og hvorfor det ikke er tøset at drikke hverken rosé eller bobler.