Bordeaux – er der nogen, der drikker det mere?
bind 2 i Gastro Vin Podcast serien
- Format:
- MP3
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 28. marts 2023
- Oplæser:
- Jesper Uhrup
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Bordeaux – er der nogen, der drikker det mere?
Er bordeaux ikke lidt ligesom at køre søndagskørsel med blød hat i en gammel Opel Rekord? Hvad sker der i det gamle vinområde, og sker der overhovedet noget nyt?
Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved Gastro
Medvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved Gastro
Teknik og klip: Anna Møller Svenskmark
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Cover: Alek Modin
Efter idé af: Jesper Uhrup Jensen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Feder rødvin mere end hvidvin? Og får du mere ondt i hovedet af rødvin? Hvad sker der i det gamle vinområde bordeaux? Og hvad er grunden til, at kineserne bliver bedre og bedre til at lave vin? Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup i samtale med Gastros erfarne vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, gør os klogere på vin.
Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved Gastro
Medvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved Gastro
Teknik og klip: Anna Svensmark Møller
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Cover: Alek Modin
Efter idé af: Jesper Uhrup Jensen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved Gastro
Medvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved Gastro
Teknik og klip: Anna Møller Svenskmark
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Cover: Alek Modin
Efter idé af: Jesper Uhrup Jensen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Feder rødvin mere end hvidvin? Og får du mere ondt i hovedet af rødvin? Hvad sker der i det gamle vinområde bordeaux? Og hvad er grunden til, at kineserne bliver bedre og bedre til at lave vin? Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup i samtale med Gastros erfarne vinredaktør, René Langdahl Jørgensen, gør os klogere på vin.
Vært: Jesper Uhrup Jensen, chefredaktør ved Gastro
Medvirkende: René Langdahl Jørgensen, vinredaktør ved Gastro
Teknik og klip: Anna Svensmark Møller
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Cover: Alek Modin
Efter idé af: Jesper Uhrup Jensen
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
Find lignende bøger
Bogen Bordeaux – er der nogen, der drikker det mere? findes i følgende kategorier:
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer > Mad og drikke: vin
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Vesteuropa > Frankrig
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: geografi > Asien > East Asia, Far East > Kina
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 21. århundrede, 2000 til 2100 > Tidlige 21. århundrede, 2000 til 2050
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621