Vin, mad og evig kærlighed
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 5. december 2019
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Vin, mad og evig kærlighed
Det lyder ofte fra sundhedseksperter, at vi spiser forkert, drikker og ryger for meget og motionerer for lidt. Erik Olaf-Hansen var i et kvart århundrede med til at minde danskerne om for deres usunde vaner, men en dag stoppede han op og spurgte sig selv: Er det rigtigt, hvad du siger? Tabes der mon langt mere, end der vindes, ved at gøre hverdagens glæder til skamme?
Forfatteren gik på jagt i den videnskabelige litteratur og fandt ud af, at mange af de sundhedsråd, vi opfatter som kendsgerninger, kan betvivles eller nuanceres. "Vin, mad og evig kærlighed" er en bog fuld af nyttige kendsgerninger og livsglade betragtninger. Livseliksiren er vin, mener forfatteren, men der skal selvfølgelig også meget andet til, hvis man vil gøre tilværelsen god.
Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
Forfatteren gik på jagt i den videnskabelige litteratur og fandt ud af, at mange af de sundhedsråd, vi opfatter som kendsgerninger, kan betvivles eller nuanceres. "Vin, mad og evig kærlighed" er en bog fuld af nyttige kendsgerninger og livsglade betragtninger. Livseliksiren er vin, mener forfatteren, men der skal selvfølgelig også meget andet til, hvis man vil gøre tilværelsen god.
Erik Olaf-Hansen (1914-2004) er bedst kendt som Politikens mangeårige vinskribent. Han kastede sig straks efter studentereksamen over journalistikken og blev i 1945 ansat ved Politiken, hvor han skrev om sundhed og sygdom. Da hans artikler om alt det, man kan dø af – som selvfølgelig var skrevet i bedste mening – gjorde mange læsere ængstelige, blev han rådet til i stedet at skrive om vin. Det blev begyndelsen på en livslang interesse, som har resulteret i omkring et halvt hundrede bøger om blandt andet vin og livsglæde. Erik Olaf-Hansen er derudover forfatter til et par ungdomsromaner.
Find lignende bøger
Bogen Vin, mad og evig kærlighed findes i følgende kategorier:
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer > Mad og drikke: vin
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 20. århundrede, 1900 til 1999 > Sent 20. århundrede, 1950 til 1999 > 1980 til 1989
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621