Social diskriminering og ligestilling
-
48,99 kr. Hvordan så kampen for ligestilling mellem kønnene ud i 1995?Denne bog er en let tilgængelig udgave af alle pointerne fra FN's Verdenskvindekonference i 1995. I bogen, som oprindeligt blev udgivet af Ligestillingsrådet, får du et indblik i FN’s kvinde- og ligestillingsarbejde, både nationalt og internationalt.Marianne Kruckow (f. 1960) er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Hun har blandt andet arbejdet som kontorchef i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, som udviklingschef i Kunststyrelsen og som sekretariatsleder i Litteraturrådet. Hun er forfatter til en lang række artikler og debatindlæg om kvinder, køn og ligestilling.
- E-bog
- 48,99 kr.
-
78,99 kr. Elin Wägners ”Ilden overlever natten” (på svensk "Väckarklocka") fra 1941 indeholder en række essays om bl.a. kvindebevægelsen og kvindens stilling i et mandsdomineret samfund.Formålet med bogen, der udkom i flere oplag og skabte en livlig debat i Sverige, var at få folk til at vågne op og se, hvordan "vi handler med Livet, med Guds grønne Jord og med Hjemmene og Menneskene på den."Wägner skildrer i sine kulturkritiske tekster samfundets problemer med et glimt af humor og med en tro på, at menneskene - og nok især kvinderne - i tide vil skride til handling og gøre noget ved den måde, vi behandler vores liv og vores klode på.Bogen udkom første gang på dansk i 1942 og er oversat af Aagot Lading, der bl.a. har skrevet "Dansk Kvindesamfunds arbejde gennem 25 år".Elin Wägner (1882-1949) var svensk journalist, forfatter, kvindesags- og miljøforkæmper og pacifist. Hun skrev artikler, romaner og manuskripter til flere film, og hun var fra 1944 medlem af Det Svenske Akademi.
- E-bog
- 78,99 kr.
-
- Med livet som indsats
Fra 98,99 kr. I KVINDSMOD deler syv inspirerende kvinder deres stærke personlige historier. På hver deres måde og med hver deres baggrund har de valgt at sætte sig selv og deres liv på spil for at gøre en forskel i verden. De har mødt modgang, tvivl, svigt og frygt, men de har hver især fundet deres indre styrke og helt egen stemme. Samtidig har de brudt med forventninger til, hvordan kvinder skal agere, se ud, lede, elske og leve. I bogen fortæller de ærligt om de oplevelser, der har været med til at forme dem. Anabel Hernández trodser narkobaroner. Claudia Paz y Paz tager opgør med vold. Kasha Nabagesera kæmper for LGBT+-rettigheder. Marinel Sumook Ubaldo er klimaaktivist. Masih Alinejad står op mod undertrykkelse. Sarah McBride møder had som transkønnet politiker. Sviatlana Tsikhanouskaya går imod en diktator.
-
98,99 kr. I ”Dansk Kvindesamfunds arbejde gennem 25 år”, der oprindeligt blev udgivet i 1939, tegner Aagot Lading et billede af den indsats, som Dansk Kvindesamfund gjorde på en række samfundsmæssigt betydningsfulde områder i årene fra de danske kvinder opnåede politisk valgret og valgbarhed i 1915 og frem til slutningen af 1930’erne.Bogen hviler på et enormt kildemateriale og var en gedigen kraftpræstation af den dengang kun 30-årige historiker, og værket må siges at have stået sin prøve helt frem til i dag.Aagot Henny Lading (1909-1963), rektor, skoleleder, akademiker, redaktør og kvindesagsforkæmper, var i 1930’erne med til at tegne den unge, reformivrige generation i Dansk Kvindesamfund, bl.a. som redaktør på foreningens blad ”Kvinden og Samfundet” i årene 1936-43. I 1943 blev hun ansat som adjunkt ved Rysensteen Gymnasium, og allerede i 1950 blev hun udnævnt som rektor for skolen – en stilling, hun beholdt frem til sin død i 1963. Lading var en af de første i Danmark, der opdyrkede kvindehistorien som videnskabelig disciplin, og i sit virke som rektor omsatte hun med succes sine kvindesaglige principper til pædagogisk praksis.
- E-bog
- 98,99 kr.
-
Fra 199,95 kr. Fra 1923 og frem til 1961 blev cirka 500 unge kvinder anbragt på Sprogø, en ø-anstalt for lettere åndssvage og seksuelt afvigende kvinder. Her skulle de genopdrages og lære at tøjle deres lyster.I ”Pigerne fra Sprogø” skildres hverdagen og livet på øen gennem journaler, breve og avisartikler. Bogen følger en række kvinder, der blev anbragt på ø-anstalten, og giver et levende indblik i deres svære vilkår og situation. Den giver også en nuanceret fremstilling af baggrunden for anstaltens oprettelse og udfordrer opfattelsen af, at datidens tænkning og praksis er et afsluttet kapitel i vores historie.Stine Grønbæk Jensen er antropolog med en ph.d. i historie og ansat på Københavns Universitet. Hun er bl.a. medforfatter til bøgerne ”På kanten af velfærdsstaten” (2015), ”Erfaret magt” (2020) og ”Livtag med fortiden” (2022).Sarah Smed er historiker og leder af Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg. Hun er bl.a. medforfatter til ”Fattiggården” (2015), ”Museums and Social Change” (2020) og den historiske udredning af sær- og åndssvageforsorgen (2022).
-
9,95 kr. Vi befinder os i USA i 1910'erne, og vi følger stadig bokseren Jack Johnson på hans vej mod berømmelsens tinder. Han er den bedste og mest komplette bokser verden nogensinde har set, og på toppen af sin karriere. Fordi han er det første og største sorte sportsikon USA har set, gør de amerikanske politikere alt for at få ham ned med nakken og genetablere racehierarkiet. Men Jack Johnson giver ikke op uden kamp.Amerikanerne elsker boksning, og sportens historie er USA's historie. Podcasten '100 års boksning i USA' sætter fokus på de største stjerner og de mest tragiske skæbner - et årti ad gangen.Tag med på en rejse gennem USA’s store århundrede og mærk blodet, sveden og tårerne, der har været med til at skabe USA og amerikanerne. Som historien er skredet frem har de amerikanske værdier tæsket løs på hinanden for at finde ud af, hvilke, der skulle være de "sande" i USA. Med amerikanernes mest elskede sport som ramme undersøger serien USA’s historie - et årti af gangen - med portrætter af de største stjerner og de mest tragiske skæbner i toppen af amerikansk boksning. Serien sætter spot på race- og klassekampe, kriminalitet og mafia og en buldrende medievirkelighed, der både formidler og forvrænger historien. Serien handler ligeså meget om kultur, politik og samfund som om boksning.Jonas Sølberg er 33 år, freelance journalist og lever af at fortæller historier på tekst, video og podcast. Han er uddannet kandidat i mellemøststudier. Simon Østergaard Chievitz er 29 år, arbejder som konsulent med fokus på politik, organisationer og organisering. Han er uddannet kandidat i idehistorie.
- Podcast
- 9,95 kr.
-
Femmes invisibles - Comment le manque de données sur les femmes dessine un monde fait pour les homme
163,99 kr. Ce livre qui s'est hissé en tête des ventes du Sunday Times est considéré comme la « Bible féministe » du XXIe siècle.Imaginez un monde où tout est conçu pour les hommes au détriment de votre santé, de votre sécurité et de votre confort. Un monde où vous avez froid sur votre lieu de travail, et où certains médicaments peuvent être mortels simplement parce que les tests sont effectués sur des hommes. Caroline Criado Perez montre dans son enquête stupéfiante que les femmes sont tout simplement absentes de la majorité des études statistiques, mettant en évidence l'importance de leur inclusion dans la conception des infrastructures et des équipements quotidiens.Une lecture essentielle pour comprendre les enjeux de l'égalité des genres dans notre société.Caroline Criado Perez est une journaliste et activiste britannique, spécialisée dans les études de genre. Elle est notamment à l’origine de la campagne pour faire figurer une femme sur les billets de banque anglais. En 2019, elle a remporté le prestigieux FT & McKinsey Business Book Award grâce à son livre « Femmes invisibles ».
- Lydbog
- 163,99 kr.
-
49,00 kr. Nogle ting rimer bare på sommer: picnic, udendørsservering, fester og forventninger.Denne gang vender vi de følelser, der går igen for os, når det er sommertid. Kan vi ikke bare være glade hele tiden? Hvordan får vi den bedste sommer nogensinde? Hvad nu, hvis vi gerne vil se en film på sofaen - må man overhovedet det, når solen skinner udenfor?Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Hvordan er man en god ven for tykke mennesker?I er mange søde, rare, betænksomme mennesker, der har spurgt, hvordan man som ikke-tyk kan tage hensyn og være en god kammerat. Så vi forsøger at finde frem til de gyldne regler for, hvordan man kan være inkluderende uden at gøre hverken for lidt eller for meget. Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Hvordan er det at være syg og tyk?Vi snakker ofte om, hvordan et ekstremt fokus på sundhed afsporer debatten om behandlingen af tykke mennesker i samfundet. Og hvordan sundhed ikke er et moralsk anliggende og ej heller noget, man som individ har vildt meget kontrol over.Men kan vi sige os fri fra at ville performe sundhed? Fortælle omverden, hvor 'dygtige' vi er? Og hvad så, hvis vi fejler noget, der slet ikke har noget med tykhed at gøre? Kan vi så hvile i det?Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Inden for det 'kropspositive' miljø brokker vi os ofte over, når tykke mennesker fejlfremstilles i reklamer (eller slet ikke repræsenteres). Men vi skal også huske at hylde de gange, hvor noget går godt. Endda allerbedst, hvis det ikke er en del af en 'diversitetsskabende' kampagne, men bare er en almindelig reklame. Sådan nogle findes(!) - og Marie har taget et eksempel med.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
133,99 kr. Allein gegen alle und sich selbst: die mitreißende Autobiografie des deutsch-türkischen Profi-Boxers und vehementen Erdoğan-Kritikers Ünsal Arık.Als »Kanake« im Land der »Almans« lebt Ünsal Arık von Anfang an nach der Devise: ganz oder gar nicht. Er versucht sich als Fußballer, IT-Vertriebler und Versicherungsfachmann. Doch sein Glück findet Arık dabei nicht und fällt tief, rutscht sogar in die Obdachlosigkeit ab. Was ihn schließlich vor dem Untergang rettet, ist das Boxen. Er gewinnt reihenweise internationale Titel und begibt sich dabei auf seine bisher härteste Mission: das Engagement gegen die autoritäre Politik des türkischen Präsidenten Erdoğan. Nun erzählt Arık seine ganze Geschichte so, wie er durchs Leben geht. Ohne Kompromisse.- Die beeindruckende deutsch-türkische Lebensgeschichte von Box-Star Ünsal Arık- Vom Sportler zum politischen Botschafter: Arık ist einer der schärfsten Kritiker von Erdoğans Politik- Ein lebenslanger Kampf gegen Rassismus, Anfeindungen und AusgrenzungÜnsal Arik wird als Sohn türkischer Gastarbeiter 1980 in Parsberg geboren. Sein Leben lang muss er kämpfen – gegen Diskriminierung, berufliche Misserfolge, private Tiefschläge. Doch nach all diesen Niederlagen steht ein überraschendes Comeback als Profiboxer mit 13 Meistertiteln. Einer breiten Öffentlichkeit wird Arik bekannt, als er sich aktiv gegen die Politik des türkischen Präsidenten Erdoğan ausspricht. Trotz aller Widerstände bleibt sein Ziel, jungen Menschen ein Vorbild zu sein und sich für ein friedvolles Zusammenleben zu engagieren.
- Lydbog
- 133,99 kr.
-
Fra 99,00 kr. En praktisk guide til større ligestilling: Sådan frigør vi kvinders karrierer fra arbejde, der ikke bliver belønnet. Nej-klubben blev stiftet af fire kvinder med endeløse to-do-lister og med det formål at få deres arbejdsliv under kontrol. Selv når de løb hurtigere end alle andre, var de stadig bagud i forhold til deres mandlige kollegers løn og karriereforløb. Denne bog afslører resultatet af mere end ti års banebrydende forskning: at kvinder overalt er belastet med "ikke-forfremmende arbejde": planlægning af sommerfesten, screening af praktikanter, pleje af den tidskrævende klient eller simpelthen at hjælpe andre med deres arbejde. Professorerne Linda Babcock, Brenda Peyser, Lise Vesterlund og Laurie Weingart dokumenterer, hvordan kvinder overalt udfører disse opgaver. Denne ubalance efterlader kvinder overbebyrdede og gør, at virksomhederne mister indtægter, produktivitet og ikke udnytter deres største talenter. Nej-klubben viser, hvordan du laver små, men vigtige ændringer i dine egne arbejdsbyrder og træffer klogere beslutninger om det arbejde, du påtager sig. Samtidig belyser forfatterne, hvordan varige forandringer kræver, at organisationer revurderer, hvordan de tildeler og belønner arbejde for at udjævne vilkårene for alle deres medarbejdere. Med hårde data, personlige anekdoter fra kvinder af alle slags, arbejdspladsvurderinger til øjeblikkelig brug og innovative råd fra rådgivning i Fortune 500-virksomheder vil denne bog ændre samtalen om, hvordan vi fremmer kvinders karrierer og opnår ligestilling i det 21. århundrede
-
49,00 kr. Hvad ville du sige til dit teenage-jeg? Det spørgsmål har vi stillet os selv og prøver at komme med råd til, hvordan man klarer sig nogenlunde igennem de usikre, spændende og akavede teenageår.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Maries kæreste, spilmester Martin, har fundet vej ind i podcasthulen til en snak om Tinder-chats, slikbudgetter og vietnamesiske kajakker.Han er nemlig første gæst i en række af særafsnit. Her skal vi hver snakke med nogle af vores tætteste mennesker.Og denne gang handler det altså om at være tykke kærester med alt, hvad det indebærer af sårbarhed og selvironi.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Du kender den. Den daglige, dumme gåtur, der blev populær under corona. Denne gang taler vi om, hvordan man begynder at røre sig og hvad en lille vane kan gøre.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Marie går mest i sort tøj. Hvad siger det om hende? Har det noget med hendes størrelse at gøre? Eller er det bare hendes egen naturlige præference? Og SKAL man egentlig helst gå i farver?Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Marie kæmper med at slippe af med sin indre pleaser! Men hvordan gør man det? Og hvorfor er det, at vi har så stort et behov for at behage andre? Det prøver vi at finde ud af denne gang.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Dette afsnit er inspireret af en TikTok fra @_the_b_word, hvor hun med et glimt i øjet spørger sine følgere - hvad 'må' tynde mennesker, som tykke mennesker ikke må?Vi læser nogle af kommentarerne og snakker om dem. Nogle er åbenlyse, mens andre overrasker os.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Det er på tide, at vi én gang for alle snakker om kalorietællere og 'slankeapps'. Ditte bliver spammet med reklamer for en vægttabsapp, som påstår, at den ikke er en kur, men i stedet vil den skabe mere velvære.Problemet er bare, at det hele handler om kalorieunderskud og mindre vægt - hvordan kan det overhovedet hænge sammen? Det prøver vi at finde ud af i denne episode.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Ville du gå på kur igen, hvis du vidste, at et langvarigt vægttab ikke findes for 95% af mennesker? Hvad nu, hvis du havde brugt flere år på at aflære de selvkritiske tanker om din krop? Hvis du også vidste, at en persons vægt er bestemt af mere end 100 faktorer?Findes der et 'før' og 'efter' opgøret med diætkulturen og slanketankerne?Denne gang snakker vi om en (hjemmeopfundet) model, vi kalder diætcirklen, der bedst beskriver en slags tanke-loop, som vi begge kender indgående. Måske er vi ikke alene?Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Det er blevet tid til endnu et særafsnit! Denne gang er det med Maries veninde Maya som gæst.Som barn var Maya tyk, men da hun kom på efterskole, tabte hun sig en masse. Ikke fordi hun havde planlagt det, men fordi rugbrødsskiver og salatbar var det eneste vegetarvenlige, skolen serverede.Siden har Maya været slank. Nu skal vi høre om, hvor meget hun har taget 'tykke-identiten' med sig, efter kiloene er forsvundet. Og hvorfor hun er bange for igen at blive tyk.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Nu skal det igen handle om dårlige oplevelser med tøj. Vi griner os gennem alt for meget snak om vores bryster, om Maries lange Slenderman-lemmer og om skræddersyede sæt af hør.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. I anledning af endnu en MeToo-sag hander det om sexisme og sexchikane. Hvorfor er det her emne så vanvittigt vigtigt? Hvordan gør man det trygt at tale om grænser? Og kan man være for ‘grim’ til at blive chikaneret?Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Kan du altid passe de smykker, man kan købe i butikkerne? Det kan vi ikke. Det - og meget mere - snakker vi om i dette afsnit, der handler om netop smykker.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Nu tager vi hul på den store shopping-snak. For hvad gør man lige, når man er for stor til tøjet i butikkerne? Kan man overhovedet finde plussize-tøj, der ikke ligner gamle sommerhusgardiner? Det finder vi ud af nu. Og så runder vi Dittes Føtex-raseri, disco-telte og hylden i vores gaderober, der er dedikeret til tøj, vi ikke kan passe.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Hvad er sårbarhed? Hvornår er den frivillig? Og hvad gør man, hvis tårerkanalerne forråder en, når man ellers har besluttet sig for IKKE at græde? Det taler vi om, mens vi både tuder og griner os gennem dette afsnit.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Tiden er inde til, at vi taler om, hvordan vi taler om tykhed. Vi drikker morgenkaffe og fumler lidt med formuleringerne, mens vi gennemgår vores forslag til, hvad man helst ikke skal sige til tykke mennesker. Og så vil vi gerne rose alle, der taler om tykhed. Sammen kan vi droppe angsten for at sige det forkerte og komme videre i fællesskab.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Nu skal det handle om jeres historier. I bærer virkelig rundt på mange oplevelser, hvor andre mennesker har været nogle numsehuller. Der er fulde skiderikker, ubehøvlede kassemedarbejdere og (velmenende?) kollegaer.Kæmpe TAK til jer alle sammen for at dele jeres historier med os. Hvis I har lyst til at snakke eller fortælle, er I altid velkomne i vores indbakke på Instagram (@storepigerpodcast) og Facebook (Store Piger Podcast).Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. "Jeg har aldrig tænkt på dig som tyk". Sådan lyder en af de sætninger, vi ofte har hørt om vores udseende. Den og mange flere skal vi snakke om denne gang. Det skal nemlig handle om de ting, vi siger til hinanden, hvor intentionen er god, men effekten ikke er det.Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.Ditte Skrumsager Hansen (f. 1994) er journalist og redaktør.Marie Nørgaard Skadhauge (f. 1995) er journalist og psykologistuderende på Syddansk Universitet.
- Podcast
- 49,00 kr.