Velkommen i klubben. Noget om prostatakræft

Bag om Velkommen i klubben. Noget om prostatakræft

Prostatakræft kan være svært at tale om, selvom der er mange mænd over 50 år, der hvert år bliver ramt af det. Anders Enevig var en af dem. Som 85-årig fik han stillet diagnosen, og han besluttede sig for at gå effektivt, men drastisk til værks: Han lod sig kastrere. Et år senere udgav han bogen "Velkommen i klubben – noget om prostatakræft", hvor han fortæller om symptomer på sygdommen og de forholdsregler, der kan tages, hvis man tror, man er i farezonen eller har et familiemedlem, der kan være det. Vigtigst af alt understreger bogen, at sygdommen ikke er noget at fortvivle over. Det er muligt at blive helbredt og leve et godt liv bagefter. Anders Enevig (f. 1923-2013) var en dansk forfatter, historiker og modstandsmand. Han er særligt kendt for sine realistiske og hjertevarme skildringer af gøglere, cirkusartister, sigøjnere, sprittere og andre subsistensløse, som han blandt andet mødte som politibetjent på Nørrebro. Anders Enevig var desuden en af drivkræfterne bag kampen for bevaring af Cirkusbygningen, som efter årevis af utrætteligt arbejde blev renoveret i 1983 og fredet i 1988.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711862322
  • Format:
  • ePub
  • Beskyttelse:
  • Digital vandmærkning
  • Udgivet:
  • 17. april 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Velkommen i klubben. Noget om prostatakræft

Prostatakræft kan være svært at tale om, selvom der er mange mænd over 50 år, der hvert år bliver ramt af det. Anders Enevig var en af dem. Som 85-årig fik han stillet diagnosen, og han besluttede sig for at gå effektivt, men drastisk til værks: Han lod sig kastrere.
Et år senere udgav han bogen "Velkommen i klubben – noget om prostatakræft", hvor han fortæller om symptomer på sygdommen og de forholdsregler, der kan tages, hvis man tror, man er i farezonen eller har et familiemedlem, der kan være det. Vigtigst af alt understreger bogen, at sygdommen ikke er noget at fortvivle over. Det er muligt at blive helbredt og leve et godt liv bagefter.
Anders Enevig (f. 1923-2013) var en dansk forfatter, historiker og modstandsmand. Han er særligt kendt for sine realistiske og hjertevarme skildringer af gøglere, cirkusartister, sigøjnere, sprittere og andre subsistensløse, som han blandt andet mødte som politibetjent på Nørrebro. Anders Enevig var desuden en af drivkræfterne bag kampen for bevaring af Cirkusbygningen, som efter årevis af utrætteligt arbejde blev renoveret i 1983 og fredet i 1988.