Syltebog
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 25. juni 2024
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Syltebog
”Frugten, som skal syltes, må altid være friskplukket og af bedste slags, og helst afplukket i tørt vejr. Som almindelig regel kan fastslås, at de bedst udviklede bærfrugter fås i begyndelsen af deres modningsperiode, træfrugter derimod i midten af denne. Frugterne må ikke være overmodne, da de i så tilfælde lettere går i gæring. Af sukker må man helst anvende hvidt topsukker.”
Laura Adelers syltebog bugner af gode gammeldags husmorråd om syltning af frugter og bær. Bogen, der er udgivet af Sorø Husholdningsskole i 1906, indeholder desuden et tillæg om tilberedning af svampe og henkogning og tørring af frugt.
Laura Adeler var en dansk forfatter, der skrev flere populære bøger om madlavning, syltning og bagning. Bøgerne er udkommet i mange oplag over en lang årrække.
Laura Adelers syltebog bugner af gode gammeldags husmorråd om syltning af frugter og bær. Bogen, der er udgivet af Sorø Husholdningsskole i 1906, indeholder desuden et tillæg om tilberedning af svampe og henkogning og tørring af frugt.
Laura Adeler var en dansk forfatter, der skrev flere populære bøger om madlavning, syltning og bagning. Bøgerne er udkommet i mange oplag over en lang årrække.
Find lignende bøger
Bogen Syltebog findes i følgende kategorier:
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Sund mad og helsekost
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med frugt og grønsager
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: konservering og frysning
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 20. århundrede, 1900 til 1999 > Tidlige 20. århundrede, 1900 til 1950 > 1900 til 1910
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621