RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.
Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
RØG - alt om maden, smagen og metoder
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 9. juni 2016
- Oversætter:
- Hanne Rask
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af RØG - alt om maden, smagen og metoder
Find lignende bøger
Bogen RØG - alt om maden, smagen og metoder findes i følgende kategorier:
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621