Med restaurantanmelderen til bords
bind 3 i Gastro Podcast serien
- Format:
- MP3
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 27. marts 2023
- Oplæser:
- Jesper Uhrup
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Med restaurantanmelderen til bords
Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal man? Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen inviterede Politikens madanmelder Lærke Kløvedal på restaurant Marchal for at få svar på nogle af de spørgsmål, restaurantanmeldere altid bliver stillet.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Lærke Kløvedal
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Skiftende
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Lærke Kløvedal
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Skiftende
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.
Find lignende bøger
Bogen Med restaurantanmelderen til bords findes i følgende kategorier:
- Biografier, litteratur og litteraturstudier
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv.
- Livsstil, hobby og fritid > Rejser og ferie > Rejsebøger og rejseguides > Rejsebøger og rejseguides: Restauranter, cafeer, værtshuse, barer
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 21. århundrede, 2000 til 2100 > Tidlige 21. århundrede, 2000 til 2050
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621