Mandefælden

Bag om Mandefælden

Trisha har været rig, og Trisha har været fattig, og hun kan bedst lide at være rig. Og ikke nok med at hun har bortødslet tre millioner pund på mindre end ti år, nu bliver hun også berøvet sin identitet. Hendes 44-årige krop og sjæl skal ’bytte’ med den noget yngre og meget velplejede Peter Watson. Trisha og Peter passerer hinanden på en trappe, og deres sjæle tager bolig i den ’forkerte’ krop. En klar forbedring for Trisha, det modsatte for Peter – det synes hans kæreste i al fald. "Mandefælden" er andet bind af Fay Weldons selvbiografi, og her fortæller hun veloplagt om årene som forfatter, hustru, mor, datter, søster og forsørger. Ligesom Trisha har Fay Weldon været både rig og fattig, og som Trisha har hun siddet fast i mandefælden – men i modsætning til sin romanfigur fortryder hun ikke det fjerneste. Gennem hele sit forfatterskab har Fay Weldon sat absurditeten i forholdet mellem kønnene på spidsen – og hun har gjort det med mere vid, bid og følelse end nogen anden forfatter. Således også i "Mandefælden", der er roman og erindringer og ikke mindst et skarpt tidsbillede fra en periode, hvor kvinderne tog fat på at forme sig selv og deres mænd. Fay Weldons selvbiografi består af de to bind "Auto da Fay" og "Mandefælden". Den engelske forfatter fortæller om livet som forfatter, hustru, mor, datter, søster og forsørger fra barndommen i New Zealand og frem til begyndelsen af dette årtusind. Den engelske forfatter Fay Weldon (1931-2023) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711728710
  • Format:
  • ePub
  • Beskyttelse:
  • Digital vandmærkning
  • Udgivet:
  • 23. juni 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mandefælden

Trisha har været rig, og Trisha har været fattig, og hun kan bedst lide at være rig. Og ikke nok med at hun har bortødslet tre millioner pund på mindre end ti år, nu bliver hun også berøvet sin identitet. Hendes 44-årige krop og sjæl skal ’bytte’ med den noget yngre og meget velplejede Peter Watson. Trisha og Peter passerer hinanden på en trappe, og deres sjæle tager bolig i den ’forkerte’ krop. En klar forbedring for Trisha, det modsatte for Peter – det synes hans kæreste i al fald.
"Mandefælden" er andet bind af Fay Weldons selvbiografi, og her fortæller hun veloplagt om årene som forfatter, hustru, mor, datter, søster og forsørger. Ligesom Trisha har Fay Weldon været både rig og fattig, og som Trisha har hun siddet fast i mandefælden – men i modsætning til sin romanfigur fortryder hun ikke det fjerneste.
Gennem hele sit forfatterskab har Fay Weldon sat absurditeten i forholdet mellem kønnene på spidsen – og hun har gjort det med mere vid, bid og følelse end nogen anden forfatter. Således også i "Mandefælden", der er roman og erindringer og ikke mindst et skarpt tidsbillede fra en periode, hvor kvinderne tog fat på at forme sig selv og deres mænd.
Fay Weldons selvbiografi består af de to bind "Auto da Fay" og "Mandefælden". Den engelske forfatter fortæller om livet som forfatter, hustru, mor, datter, søster og forsørger fra barndommen i New Zealand og frem til begyndelsen af dette årtusind.
Den engelske forfatter Fay Weldon (1931-2023) har gennem hele sit forfatterskab skrevet med stor indlevelse, kærlighed og humor om kvindelivets kompleksitet i både essays, novellesamlinger og romaner, hvoraf over tyve er udkommet på dansk. Derudover har Weldon skrevet tv-dramatik, kulturjournalistik og en selvbiografi.