Kogebog og menuer for sukkersygepatienter
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 13. september 2019
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Kogebog og menuer for sukkersygepatienter
Louise Nimb var en af 1800-tallets mest toneangivende kogebogsforfattere. Da hun selv fik konstateret sukkersyge, gav hun sig til at undersøge, hvordan man bedst håndterede sygdommen ernæringsmæssigt. I samarbejde med læge Knud Faber udgav hun bogen "Kogebog og menuer for sukkersygepatienter", der var en håndsrækning til folk, der led af samme sygdom som hende selv.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Find lignende bøger
Bogen Kogebog og menuer for sukkersygepatienter findes i følgende kategorier:
- Lægevidenskab og sygepleje > Klinisk medicin og intern medicin > Endokrinologi > Diabetes
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Sund mad og helsekost > Specielle diæter
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 19. århundrede, 1800 til 1899 > Sent 19. århundrede, 1850 til 1899 > 1890 til 1899
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621