Joachims dagbog

Bag om Joachims dagbog

Chefredaktøren på en af hovedstadens store aviser bliver afsløret i at leve en dobbelttilværelse. Gennem dagbogsnotater og ekshustruens bemærkninger skildres chefredaktørens liv fra hans ungdom, hvor en spirende interesse for sadomasochisme og transvestisme viser sig. Da hans tilbøjeligheder ikke passer ind i den pæne facade, han har bygget op, gør han alt, hvad han kan for at skjule det, men det får store konsekvenser og medfører afsavn og lidelse ikke at turde at stå ved den, man er. Ulrik Duurloo (1912 - 1991) var en dansk journalist og forfatter. Som ung rejste han rundt i Europa og Mellemøsten som portrættegner og journalist. Efter befrielsen i 1945 blev han ansat ved Dagbladet Information. To år senere blev han imidlertid headhuntet til en stilling som chef for Rådet for Større Færdselssikkerhed, som i efterkrigstiden havde en ledende opgave i at sikre trafiksikkerheden i Danmark i takt med, at flere og flere danskere fik mulighed for at købe privat bil. Duurloo har skrevet både rejsebøger, romaner samt erindringsbogen "Mit skøre liv. Fra 3 til 35". Han blev tildelt flere æres- og hæderspriser for sit arbejde, herunder Den internationale færdselssikkerhedsorganisations guldmedalje i 1986.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726760118
  • Format:
  • ePub
  • Beskyttelse:
  • Digital vandmærkning
  • Udgivet:
  • 5. marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Joachims dagbog

Chefredaktøren på en af hovedstadens store aviser bliver afsløret i at leve en dobbelttilværelse. Gennem dagbogsnotater og ekshustruens bemærkninger skildres chefredaktørens liv fra hans ungdom, hvor en spirende interesse for sadomasochisme og transvestisme viser sig. Da hans tilbøjeligheder ikke passer ind i den pæne facade, han har bygget op, gør han alt, hvad han kan for at skjule det, men det får store konsekvenser og medfører afsavn og lidelse ikke at turde at stå ved den, man er.
Ulrik Duurloo (1912 - 1991) var en dansk journalist og forfatter. Som ung rejste han rundt i Europa og Mellemøsten som portrættegner og journalist. Efter befrielsen i 1945 blev han ansat ved Dagbladet Information. To år senere blev han imidlertid headhuntet til en stilling som chef for Rådet for Større Færdselssikkerhed, som i efterkrigstiden havde en ledende opgave i at sikre trafiksikkerheden i Danmark i takt med, at flere og flere danskere fik mulighed for at købe privat bil. Duurloo har skrevet både rejsebøger, romaner samt erindringsbogen "Mit skøre liv. Fra 3 til 35". Han blev tildelt flere æres- og hæderspriser for sit arbejde, herunder Den internationale færdselssikkerhedsorganisations guldmedalje i 1986.