Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket
bind 5 i Ohøj sømand - nu spiser vi serien
- Format:
- MP3
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 29. marts 2023
- Oplæser:
- Nikolaj Kirk, Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket
... eller historien om et smørrebrødstraume, vanvittige overgangsritualer og verdens måske første fødevarekontrol.
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
De to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Nikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.
Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
De to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!
Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Producer: Jacob Heldt
Foto: Martin Bubandt
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Nikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.
Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.
Find lignende bøger
Bogen Fersk sild, okkercreme og historien om himba-folket findes i følgende kategorier:
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger af kendte personer
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 21. århundrede, 2000 til 2100 > Tidlige 21. århundrede, 2000 til 2050
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621