Fast food - fra ide til eksport
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 5. maj 2023
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Fast food - fra ide til eksport
"Fast food" fortæller historien om udviklingen af et produkt – fra idé til eksport – og giver et indblik i de mange processer en virksomhed må igennem i et sådant forløb. Historien er hentet fra virkelighedens verden og tager udgangspunkt i Aalborg-virksomheden Meatcut.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
Find lignende bøger
Bogen Fast food - fra ide til eksport findes i følgende kategorier:
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Forretningsstrategier
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Entreprenørskab
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Salg og marketing
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 20. århundrede, 1900 til 1999 > Sent 20. århundrede, 1950 til 1999
- Kvalifikatorer: Uddannelse og uddannelsesniveauer > Alle uddannelsesniveauer > Gymnasiale uddannelser
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621