Kogebøger af kendte personer

Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af James Price
    178,99 kr.

    James Price har samlet mere end 150 af sine favoritretter i denne bog. Bogens opskrifter strækker sig fra suppe, pastaretter, mormormad over snacks, asiatiske inspireret retter, fisk og desserter. Kort sagt alle de retter, den kendte tv-kok holder af at lave hjemme i sit eget køkken.Alle retter er gennemtestet, så du er sikret succes i dit eget køkken. Glæd dig til en kogebog, der er spækket med inspiration til både hurtig hverdagsmad og til festlige måltider.Udover de mange opskrifter indeholder bogen en række små, hyggelige historier om James mange madoplevelser. Fortællingerne er illustreret med tegninger af Jens Hage.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ... Eller historien om floder af smerte, hvordan man bedst sælger frikadeller, overgangsritualer, og så selvfølgelig længslen efter fars og Amazonas.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ...Eller historien om at overleve tre gange på en halv dag i Zambia, sommerfuglelarver og glæden ved "kun" at have malaria. Og selvfølgelig skal ingen snydes for den spændende medister-statstik. Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ... eller historien om et smørrebrødstraume, vanvittige overgangsritualer og verdens måske første fødevarekontrol.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ...og historien om at krydse isdækkede søer i en tonstung firhjulstrækker, besøge Tuvan-folket, og hvordan man bedst spiser sig gennem sin hjemve, når man slås for Djengis Khan. Og så selvfølgelig hakkekød.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ...Eller historien om små mænd, der går rundt i skumringen på Papua Ny Guinea, jordovne og gulerødder i engelske damers hatte. Og så selvfølgelig glæden ved den perfekte gulerodskage.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Nikolaj Kirk & Zissel Astrid Kjertum-Mohr
    49,00 kr.

    ...Eller historien om en rejse til Sydsudan, dinka-folket og deres helt særlige måde at malke køer på. Og så selvfølgelig grød.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontDe to styrvolter, Nikolaj Kirk og Zissel Kjertum-Mohr, inviterer dig med på et nyt eventyr og på en ny ret i hvert afsnit. Kom med til Mongoliet på jagt efter løg og tartar – og til Sydsudan efter en helt særlig grød. Men husk, at fortællingerne er udtryk for værternes helt egen opfattelse af virkeligheden og derfor kan være farlige for folk, som kun søger reel fakta. Vi har derfor et krav til dig om at gå til værket med en røverhistories tilgang og ikke tage alt for pålydende. Det må være lytterens egen pligt at opretholde god ro og orden. Ohøj sømand, nu spiser vi!Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid Kjertum-MohrProducer: Jacob HeldtFoto: Martin BubandtRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontNikolaj Kirk er kok, forfatter og tv-vært. Han er blandt andet kendt fra Go’ morgen Danmark og DRs ’Nak og Æd’.Zissel Astrid Kjertum-Mohr er radio-, podcast-, og tv-vært og har blandt andet lavet programmer som 'Zissel og eliten', 'ArtyFarty', 'Den korte radioavis' og 'Spørge Jørgen'.

  • af Andreas Viestad
    99,00 kr.

    Der gemmer sig meget historie og kultur i mad, uanset hvor i verden man sætter sig til bords. Det er imidlertid svært at finde noget sted, der er lige så rigt på både, kultur, historie og skøn mad som Rom. Madskribent og kulturhistoriker Andreas Viestad inviterer på middag i Rom og fortæller samtidig byens vidunderlige historie med stikord fra det italienske køkken. Bogen er en herlig måde at lære om Italiens historie på en flydende og hyggelig måde.Andreas Viestad er en norsk madskribent, restauratør og kulturhistoriker. Han har udgivet en lang række kogebøger i Norge og USA, hvor han er vært på et tv-program om skandinavisk madlavning.

  • af Anthony Bourdain
    88,99 kr.

    Montags keine Meeresfrüchte! Das ist noch eine der harmloseren Gefahren, auf die Anthony Bourdain in seinen gnadenlosen, abgründig witzigen Memoiren hinweist. Von der Strandkneipe bis zum Nobelrestaurant hat er alles durchlebt, was diese wahrhaft heiße Szene zu bieten hat. Seine Hörer lässt er einen unvergesslichen Blick hinter die Küchentür werfen und nimmt sie mit auf eine abenteuerliche, amüsante Reise in die dunklen Gefi lde der kulinarischen Welt.

  • af Dr. Karina. Urbach
    185,99 kr.

    Einst erfolgreiche Kochbuch-Autorin, verliert die Wiener Jüdin Alice Urbach unter den Nationalsozialisten Heimat, Familie und Karriere. Sie flieht nach England, wo sie sich als Dienstbotin durchschlägt und später ein Flüchtlingsheim für jüdische Mädchen leitet. Mit Kochunterricht versucht sie ihre Schützlinge von den Kriegswirren abzulenken. Nach dem Krieg geht Alice nach New York, gibt Kochkurse in San Francisco und stellt im amerikanischen Fernsehen ihre besten Rezepte für Mehlspeisen und Tafelspitz vor. In einer Wiener Buchhandlung findet sie sogar ihr Buch wieder. Doch wer ist der Mann, dessen Name auf dem Umschlag prangt? Hat es den „Küchenmeister" Rudolf Rösch je gegeben? Recherchen führen Alice’ Enkelin Karina Urbach in Wiener, Londoner und Washingtoner Archive, in denen sie längst verloren geglaubte Briefe, Tonband- und Filmdokumente findet. Sie eröffnen ein bislang unbekanntes Kapitel in der Geschichte deutscher NS-Verbrechen.„Spannend, berührend und erkenntnisreich: Karina Urbach hat ein großartiges Buch über eine starke Frau geschrieben, die durch nichts zu erschüttern war und ihr bisschen Glück zum Glück für andere machte." ― Süddeutsche Newsletter„Was die Historikerin zutage gefördert hat, ist praller Filmstoff – Verfolgung, Mord, Betrug, Inhaftierung, Flucht, Rettung, Freundschaft, Geheimdiensttätigkeiten, Aufstieg, Fall und Neuanfang ... Urbach erzählt spannend, ja, filmisch." ― Der TagesspiegelKarina Urbach wurde an der Universität Cambridge promoviert und habilitierte sich 2009. Sie arbeitete am Deutschen Historischen Institut London und der Universität London. Seit 2015 forscht sie am Institute for Advanced Study in Princeton. Sie war an mehreren historischen Dokumentationen des ZDF, der BBC und des amerikanischen Senders PBS beteiligt. Neben Sachbüchern wie „Das Buch Alice" „Hitlers heimliche Helfer" und „Queen Victoria" veröffentlichte sie unter dem Pseudonym Hannah Coler auch den historischen Roman „Cambridge 5", der für mehrere Preise nominiert wurde.

  • af Louisa Lorang
    151,69 kr.

    Kogebogen til dig, der gerne vil spise mere grønt. Her får du opskrifter på grønne måltider, der er hverdagsvenlige, og som kan laves på 30 minutter. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, og alt lige fra pizza og vege-bolo til skønne, fyldige salater. Louisa Lorang er kendt fra Go? Morgen Danmark, Maddysten og har sit eget online-magasin Lorang & co.

  • af Louisa Lorang
    99,00 kr.

    Til dig, der gerne vil have mere grønt i hverdagen. Her får du 50 forslag til at gøre madpakken grønnere. Bogen er spækket med masser af nye ideer til lækre madpakkeløsninger. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, forslag til nemt pålæg, fyldige salater, små retter og skønne snacks.  Louisa Lorang er selv mor til tre børn, er vant til at lave mad til børnefamilier og pakke madkasser i en fart. Derfor er opskrifterne også nemme at følge, også for børn.   

  • af Stina Dannerfjord & Isabel Christensen
    149,95 kr.

    At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.Du får 50 opskrifter, der dækker alle døgnets måltider og hjælper dig med at lægge madplaner. På den måde bliver din grønne omstilling lettere og mere overskuelig.Isabel Christensen har længe haft en passion for at lave grønne retter til sin familie og oplever stor interesse fra sine følgere på Instagram for sine grønne opskrifter og grønne livsstil. Hun har sammen med sin mand og to små børn selv gennemgået grøn omstilling, hvor hun oplevede at få det bedre. Hun fik bl.a. mere energi og følte sig mindre træt.Stina Dannerfjord er udannet i klinisk ernæring og har specialiseret sig i, hvordan den rette kost kan være med til at forebygge og behandle kræftsygdomme samt en række livstilsrelaterede sygdomme. Derudover har hun ekspertise inden for vægttab og har optrådt som ekspert i tv-programmet "Fede parforhold".

  • af Christel Pixi
    149,95 kr.

    En lille bid af det søde amerikanske køkken. Her er både opskrifter på pandekager, vafler, cookies, tærter, cheesecakes, scones og doughnuts. Det er sødt, snasket og skal smages. Christel Pixi er dessertkok og fast på Go' Morgen Danmark, hvor hun viser, hvordan man bager overdådige kager, ofte med inspiration fra det amerikanske køkken. Alle opskrifter er nemme at gå til og kan sagtens laves af hele familien. Prøv f.eks. de amerikanske pandekager, blåbærmuffins, en helt klassisk New York-cheesecake eller en Pecan Pie. Her er også lækre cookies med kokos og skumfiduser, pandekager med chokolade og karamel, citron- og limetærte og skønne scones til morgenbordet.

  • af Meyers Madhus
    199,95 kr.

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

  • - nemme vegetariske og veganske opskrifter
    af Louisa Lorang & Lisbeth Østergaard
    149,95 kr.

    I GRØN MAD TIL HELE FAMILIEN får du inspiration til sunde, grønne måltider. Bogen viser, hvordan du nemt tilsætter flere grøntsager i helt enkle hverdagsretter, og indeholder 100 opskrifter i alt på både vegetariske og veganske måltider, til morgen, middag, aften samt opskrifter på små snacks og søde sager. Louisa Lorang og Lisbeth Østergaard har til sammen fem børn i meget forskellige aldre. De har testet opskrifterne på både børn og mænd, og har samlet favoritter og deres bedste opskrifter på velsmagende, grønne retter til hele familien. I bogen får du blandt andet opskrifter på vafler, lavet på sød kartoffel, grønne smoothies, chunky monkey bowl, creamy spinatpasta, græskarsuppe med popcorn og æbler, sweet potato nuggets, forårsruller, grønne pizzasnegle og meget mere.

  • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
    af Louisa Lorang
    99,00 kr.

    Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

  • af Yotam Ottolenghi
    149,00 kr.

    NOPI er en smuk kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi. Bogen indeholder mere end 120 af de mest populære opskrifter fra Ottolenghis innovative London-restaurant, NOPI. Den er skrevet i samarbejde med køkkenchefen Ramael Scully, som tilfører Ottolenghis mellemøstlige/middelhavs-retter et asiatisk tvist. Alle opskrifter er tilpasset således, at du nemt selv kan lave dem. Opskrifterne er af varierende sværhedsgrad, så der noget til både den øvede og mindre øvede. Der er kapitler med forretter og salater, hovedretter med fisk, kød og grøntsager, buddinger, brunch, tilbehør og cocktails. Så der er rig mulighed for at sammensætte super-delikate menuer til enhver lejlighed, og der er en alfabetiseret indgrediensliste, der kan hjælpe med at navigere rundt i alle de nye smage. Yotam Ottolenghi står også bag Ottolenghi - The Cookbook, kogebøgerne PLENTY (L&R, 2013), Jerusalem (L&R, 2014) og Plenty More (L&R, 2015).

  • af Caroline Fleming
    99,00 kr.

    Caroline Fleming er passioneret madmenneske. Hun elsker god mad og bruger meget tid i køkkenet, hvor hun både laver sund og velsmagende mad til sine tre børn og skønne festmåltider til vennerne. I bogen giver Caroline os sine egne favoritter. Sunde, enkle og velsmagende retter, der er nemme at gå til.

  • af Mikkel Karstad
    199,00 kr.

    Kokken Mikkel Karstad giver dig en oplevelse for alle sanser, når han inviterer dig indenfor i sin æstetiske verden af mad og råvarer. Denne gang tager han sine læsere med på fisketur og giver os opskrifter på tilberedning af en række fisk og skaldyr fra havet omkring Danmark. "Mikkel Karstad formår det, som egentlig ikke ret mange professionelle kokke gør; han kan slet og ret levere brugbare opskrifter... " - Gastro

  • af Morten Skærved
    79,00 kr.

    JEG ELSKER GRØNT & FRUGT!Madelskeren Morten Skærved tager her kaninen ved ørerne og viser, at det kan være både let, lækkert og nemt at ramme de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Opskrifterne er enkle og letforståelige, og råvarerne findes i det lokale supermarked.Mindst 600 gram om dagen – Sådan! er Mortens niende kogebog. To år i træk har han vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for salgshittet Sønderjysk Kaffebord og i 2012 for Salater.

  • af Louisa Lorang
    99,00 kr.

    Juice for begyndere er til alle dem, der elsker friskpresset juice baseret på ganske få og helt enkle råvarer. Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og opskrifterne er simple, nemme og fulde af smag og sundhed!Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Yotam Ottolenghi
    169,00 kr.

    Den grønne revolution fortsætter! Her er opfølgeren til Plenty, der udkom på dansk i 2013. Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er Plenty More et must-have for såvel kødspisere som vegetarer. Bogen indeholder 150 indbydende, farverige og smagfulde grønne retter, der vækker appetitten og appellerer til din æstetiske sans. Yotam Ottolenghi har med sine restauranter og kogebøger etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent, og han har revolutioneret grøntsagskøkkenet med sin kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer.

  • af Julie Berthelsen
    149,00 kr.

    En personlig bog om sundhed af sangeren Julie Berthelsen. Julie Berthelsen er sanger, optræder ofte ved de store gallashows og har dyrket sport på eliteplan. Hun ved, hvor vigtigt det er at være i god form, når hun skal performe, men hun er også en livsnyder og elsker god mad. Hun har prøvet et utal af kure og diæter, men synes de er umulige at leve efter, fordi der ofte følger en masse begrænsinger med en kur. I stedet har hun lært at lytte til kroppen og mærke efter, hvad hun har brug for. Bogen indeholder en lynkur for livsnydere med masser af gode opskrifter på sund mad - for Julie elsker at lave mad, og det er med den samme madglæde hun laver sund mad.

  • af Claus Meyer
    129,00 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Adam Price & James Price
    99,00 kr.

    Når du besøger brdr. Prices diner, kan du ved den karkludspolerede disk bestille morgenmad bestående af pancakes, diverse slags æg m/u bacon, sausages, fry-ups etc., hashbrown potatoes, eggs benedict, eggs florentine, huevos rancheros, diverse omeletter og French toast. Du kan også få doughnuts, cinnamon rolls, English muffins, corn bread og naturligvis et bredt udvalg af burgere og forskellige hotdogs. Der er supper, der er sandwiches, der er steaks, salater, shakes og dirty desserter som banana split, cheese cake, pumpkin pie, key lime pie og sunday-is. Nyd det hele, mens baconen syder i køkkenet og jukeboxen spiller i baggrunden.

  • af Adam Price & James Price
    99,00 kr.

    Brdr. Price er vilde med julen. Alle traditionerne, duftene, smagene og det hyggelige samvær med familie og venner, der er forbundet med december.I denne lille bog samler brødrene alt, der lugter brunt og brændt og vækker minder om barndommens juleaften. Men de bryder også med John og Birgitte Prices tradition med en julemiddag bestående af farseret kalkun – og bringer her deres opskrift på en klassisk juleand med det hele.Der er også opskrifter på varme drikke, knas og konfekt, bud på fantastisk nytårsmad og alt til julefrokostbordet.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Meyers Madhus
    99,00 kr.

    I "Meyers mad til små og store - gør dit kræsne barn sultent på nye madoplevelser" finder du inspiration til at styrke dine børns kulinariske vovelyst og få bugt med kræsenheden.Du finder velsmagende forslag til, hvordan du kan friste børn til at spise rosenkål eller broccoli, og du får opskrifter i børnehøjde på sild, linser, selleri og andre af de råvarer, der ofte får en kølig modtagelse hos de små smagsdommere.Side om side med bogens opskrifter finder du idéer til til større madoplevelser med børnene - i køkkenet, omkring måltiderne, i naturen, i haven, ved bålet eller når legen får frit løb.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Claus Meyer
    129,00 kr.

    BAGEBOG er den komplette samling af alle bageopskrifterne fra Meyers Bageri, Almanak og Meyers Kager. I en og samme bog får du alt, hvad der er værd at vide om bagning af brød og kager; råvarerne, processerne, teknikkerne, historierne bag og sidst, men ikke mindst, et hav af gode, gennemprøvede opskrifter på bagværk i både det salte og det søde køkken.BAGEBOG indeholder mere end 200 opskrifter på bragende gode brød og fuldfede, smørgode kager. Glæd dig til at have klassikere som ølandshvedebrød, kanelsnurrer, citronmåne og hindbærsnitter samlet under et, og gør dig klar til at gå på opdagelse i et overflødighedshorn af fabelagtigt bagværk fra Claus Meyer og hans bagerier.

  • af Michelle Kristensen
    99,00 kr.

    Sådan faster du: en dag om ugen spiser du kun en god portion morgenmad, og resten af dagen må du kun få væske. Morgenmaden skal være rig på proteiner, fordi proteiner holder dig mæt i længere tid. Hvorfor faste: faste er en effektiv måde at kickstarte et vægttab, og det er faktisk nok at faste en enkelt dag om ugen og så stadig tabe sig. Michelle har haft flere af sine bootcampere på faste, og de har på meget kort tid opnået rigtig gode resultater, og har tabt helt op til 9 kilo på 5 uger. Ugens øvrige dage følger du nogle enkle kostråd, men der er stadig plads til lidt mere af det rigtig gode. Bogen indeholder både opskrifter til fastemåltider og måltider til resten af ugen, også de ekstra gode sager samt forslag til drinks når du faster, så du ikke bliver træt af vand. Og vil vi tabe os, kommer vi ikke uden om at skulle motionere, derfor er der i bogen også træningsprogram til de dage, hvor du ikke faster efter devisen: det skal ikke nødvendigvis være lang tid, men det skal være effektivt.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/