Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage
- Format:
- ePub
- Beskyttelse:
- Digital vandmærkning
- Udgivet:
- 5. december 2019
Leveringstid:
Straks på e-mail
Beskrivelse af Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage
Da Gartnerforeningen havde sin udstilling i Tivoli i 1894, stod Louise Nimbs restaurant for en stor del af maden. I dagens anledning fokuserede menuen på grøntsager, og hun skabte en masse lækre og opfindsomme vegetarretter. Her bringer hun opskrifter fra middagene blandt andet kartoffelpuffer med agurkesalat, blomkålssuppe, kål med kastanjer og frugtpie med makron.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Find lignende bøger
Bogen Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage findes i følgende kategorier:
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode > 1500 til i dag > 19. århundrede, 1800 til 1899 > Sent 19. århundrede, 1850 til 1899 > 1890 til 1899
© 2025 Book Solutions ApS Registered company number: DK43351621