Bøger af Morten Skærved

Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af Morten Skærved
    79,00 kr.

    JEG ELSKER GRØNT & FRUGT!Madelskeren Morten Skærved tager her kaninen ved ørerne og viser, at det kan være både let, lækkert og nemt at ramme de anbefalede 600 gram grønt om dagen. Opskrifterne er enkle og letforståelige, og råvarerne findes i det lokale supermarked.Mindst 600 gram om dagen – Sådan! er Mortens niende kogebog. To år i træk har han vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for salgshittet Sønderjysk Kaffebord og i 2012 for Salater.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    ...og jeg elsker kager. Jeg har manglet en dansk bagebog med opskrifter på amerikansk bagværk, som er eksotisk og anderledes for en dansker – og meget mere end blot brownies, cupcakes og cookies. Derfor har jeg udvalgt og bearbejdet opskrifter på amerikanske klassikere, så de nemt kan laves med råvarer fra et dansk supermarked.Amerikansk Brød & Bagværk er Morten Skærveds ottende kogebog.Morten har to år i træk vundet den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Award. I 2011 for Sønderjysk Kaffebord og i 2012 for Salater.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    Jeg elsker mad! „Salat giver hurtigt, let og lækkert variation i måltidet. Samtidig er det også en dejlig og nem måde at spise grønsager på. Salaterne i bogen følger årets gang og variationen i supermarkedets grøntafdeling. Jeg håber opskrifterne inspirerer både salatelskere og folk der normalt ikke spiser salat.“Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Salater er hans sjette udgivelse og femte bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord.Sønderjysk Kaffebord og Tilbehør var med i kapløbet om den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Awards 2011.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    “Jeg elsker mad!” Ny kogebog fra den kendte tv-kok og kogebogsforfatter Morten Skærved. “En hovedret uden tilbehør er ikke et måltid! Tilbehøret spiller op til hovedretten – giver kontrast, farver og mulighed for at få masser af grønsager. Hovedretten kan være den samme, men tilbehøret varierer, så måltidet passer til årstid og lejlighed.”Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag på både tv og sammen med en lang række producenter og forhandlere. Morten udvikler og skriver løbende opskrifter, senest for DSB’s blad Ud & Se. Tilbehør er hans fjerde udgivelse. Tilbehør er tredje bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger.Andre bøger i serien der er udkommet: Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Sønderjysk kaffebord og Salate

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    Jeg elsker mad!“Jeg vil have god og lækker mad hver dag og ligeså god mad til hverdag som i weekenden. I weekenden gør jeg til gengæld mere ud af tilbehøret til maden og laver både forret og dessert.Maden er et dagligt højdepunkt, så den skal være god – både for krop og for sanser.”Forretter & Frokoster rummer opskrifter efter Mortens hoved og er fuld af gode danske retter på en moderne måde. Og du kan købe alle råvarerne i et almindeligt dansk supermarked.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    Du kender det godt. Morgenen i familiens skød er stresset; I er kommet lidt for sent op og ungerne arter sig ikke helt som du kunne håbe. Det hele er hektisk og så husker du det: Du skal også smøre ungernes madpakker! Hvad skal du smøre? De sædvanlige, kedelige leverpostejmadder, den ildelugtende ostemad? Kan du lægge noget ved der trods alt gør madpakken lidt lækker? Den sædvanlige chokoladebar? Og hvordan skal maden pakkes sammen? I et groft afrevet stykke sølvpapir? Er der overhovedet tid til at gøre madpakkerne indbydende og interessante?Men bare rolig. Det kan lade sig gøre. Morten Skærveds bog Madpakker kommer til hjælp og giver dig tips og inspiration til hvordan du nemt og effektivt kan lave den gode madpakke, som ungerne vil elske at tage frem i det store frikvarter – i stedet for at besøge bageren henne om hjørnet.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og samarbejder i dag med en lang række producenter og forhandlere, ved siden af sin karriere som tv-kok. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger, blandt andet hittet Sønderjysk kaffebord. Madpakker er hans 7. udgivelse på Rosenkilde & Bahnhof. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord, Salater og Så er der mad!

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    Sønderjysk Kaffebord er en hyldest til det traditionelle opbud af sødt og godt, som man kan blive budt på, hvis man er så heldig at have sønderjyske forbindelser. Med Morten Skærveds Sønderjysk Kaffebord er det nu muligt for alle at forkæle, inspirere og overøse sine nærmeste med kager, bagværk og lækkerier på ægte sønderjysk maner. Inge Adriansen, museumsinspektør på Sønderborg Slot sætter institutionen Sønderjysk Kaffebord på plads i forordet, og Morten Skærved har tilpasset opskrifterne, så du kan købe alle råvarer i nærmeste supermarked – så er det bare at gå i gang.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Morten udvikler og skriver løbende opskrifter. Sønderjysk Kaffebord er hans femte udgivelse. Sønderjysk Kaffebord er fjerde bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter og Tilbehør. Senere følger bogen om Salater og Hovedretter.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    Hvis du er træt af opskrifter, der er så smarte, at du ikke kan finde halvdelen af råvarerne, eller så svære, at du lige så godt kan opgive fra start, er dette bogen for dig.Så er der mad! er fyldt med inspirerende og sunde retter, som alle kan lave, med råvarer, der kan købes i dit lokale supermarked. Det bedste fra det danske køkken på en ny, nem og indbydende måde – og udenlandske klassikere tilpasset sæsonens danske råvarer.Morten Skærved er kendt som manden, der med simple virkemidler kan lære hvem som helst at lave mad, så det smager godt og tager sig lækkert ud. Nu har han samlet de bedste retter fra sit eget køkken.Enkelt og inspirerende – velbekomme.

  • af Morten Skærved
    59,00 kr.

    40 lækre opskrifter på alverdens kager og desserter, fra abrikossoufflé, over stikkelsbærkompot, Pound Cake, Napoleonshatte og kransekager. Morten Skærved viser, hvordan man enkelt og med råvarer, der kan fås i ethvert dansk dansk supermarked, kan lave lækre og opfindsomme kager til både hverdag og fest.“Det er vigtigt, at slutte et hvert måltid af med noget sødt. Det skaber glæde og øger livskvaliteten. Gode kager og desserter bør bruges året rundt, og i denne bog ser du hvordan.”Bogen er rigt illustreret og indledes med og følges af en række gode tips og råd til arbejdet i køkkenet.
Kager & Desserter er anden bog i rækken af Mortens små kogebøger. den første er Forretter & frokoster, senere følger blandt andet bøger om Brød, Hovedretter og Tilbehør.Morten Skærved er uddannet på Suhrs Husholdningsskole og arbejder i dag både på tv og sammen med en lang række producenter og forhandlere. Du kender ham bl.a. fra programmer som Aftenshowet og De fantastiske 5. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger.