Bøger af Lasse Ellegaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af Lasse Ellegaard
    69,00 kr.

    "Dansk rockmusik" er en skildring af den danske, rytmiske musik i første halvdel af 1970’erne. Journalist og forfatter Lasse Ellegaard går blandt andet tæt på grupper som Gasolin og Røde mor og solister som Sebastian og Benny Holst, men han dykker også ned i miljøet omkring pladeselskaberne, spillestederne og musikanmelderne.Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet på aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktør på Information og korrespondent i Mellemøsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en række bøger om politik, musik og elitesport.

  • af Lasse Ellegaard
    79,00 kr.

    Lasse Ellegaard fik sine første motiverede øretæver som messedreng om bord på kulbåden Concordia. Siden rendte han panden mod den ene mur efter den anden, ikke mindst i uddannelsessystemet hvor det lykkedes ham at opholde sig i årevis uden at bestå en eneste eksamen. I stedet blev han sømand, lagerarbejder, redaktionsbud på Ekstra Bladet, inden han omsider fandt ind på det rette spor som journalistelev i provinsen og reporter i København.Efter godt 30 år i frontlinjen ser Lasse Ellegaard tilbage og fortæller de historier, som ikke kom på tryk. Om Kejsergade og Mogens Fog. Om egoflippere og venstrefløjsaktivister. Om Bonde Nielsen og mediernes blodhunde. Om rockens helte og sportens myter. Om mandelejre, kvindelejre og bevægelserne. Og om en mand, der tog en beslutning og vendte bøtten.Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet på aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktør på Information og korrespondent i Mellemøsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en række bøger om politik, musik og elitesport.

  • af Lasse Ellegaard
    69,00 kr.

    Livet som professionel fodboldspiller er langt fra nogen dans på roser. I denne bog går journalist Lasse Ellegaard bag om mange af de myter, der fortælles i offentligheden. Han fortæller om klubberne, trænerne, pengene og mellemmændene, og han beskriver spillernes arbejdsvilkår i et fag, hvor hierarki og hakkeorden er en del af hverdagen.Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet på aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktør på Information og korrespondent i Mellemøsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en række bøger om politik, musik og elitesport.

  • af Lasse Ellegaard
    69,00 kr.

    Verdens hårdeste og vigtigste cykelløb, Tour de France, er for alvor en test af den enkelte rytters format og formåen som sportsudøver. I denne bog beskriver journalist Lasse Ellegaard uden falsk sentimentalitet og overdreven heltedyrkelse Tour de France 1995 fra start til slut. Han går især tæt på de danske hovedpersoner, Riis, Skibby og Hamburger, men kommer også omkring internationale ryttere som Indurain, Berzin, Jalabert, Rominger, Zülle, Pantani og Virenque."Verdens vigtigste cykelløb" er en reportage fra det franske landskab, om op- og nedture, om det taktiske spil og om de høje fysiske krav til den enkelte cykelrytter.Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet på aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktør på Information og korrespondent i Mellemøsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en række bøger om politik, musik og elitesport.

  • af Lasse Ellegaard
    69,00 kr.

    11. april 1992 fik Socialdemokratiet ny formand. Ordene i højtaleranlægget var ikke til at tage fejl af: 187 stemmer til den siddende – og 359 til hans udfordrer. Resultatet af det første kampvalg nogensinde om formandsposten i Socialdemokratiet var en kendsgerning.Svend Aukens evner som forhandler var uomtvistelige. Det samme var hans evner som stemmesluger. Men som formand for Socialdemokratiet havde han to store problemer: Han havde de forkerte meninger og de forkerte venner. Det havde hans næstformand, Poul Nyrup Rasmussen, ikke. Han havde tværtimod de rigtige meninger og de rigtige venner – og i yderste øjeblik ikke mindst Mogens Lykketoft som strateg. Der var mange grunde til, at de delegerede i Vejlehallen stemte, som de gjorde. Blandt Aukens støtter talte man om karaktermord og manglende sammenhold, men Auken selv vidste bedre. 11. april 1992 var en skæbnesvanger dato for alle i Socialdemokratiet.Lasse Ellegaard (f. 1944) er journalist og forfatter. Siden 1965 har han arbejdet på aviser, radio og tv – blandt andet som chefredaktør på Information og korrespondent i Mellemøsten. Han har modtaget flere journalistiske priser og skrevet en række bøger om politik, musik og elitesport.