Fagbøger for børn og unge: videnskab: menneskekroppen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af Thomas Brunstrøm & Søren Brostrøm
    128,99 kr.

    Kroppen kan være sej, stærk og fascinerende, men der er også en masse ting ved kroppen, som kan virke mærkelige, pinlige og irriterende – men hey – sådan har alle det altså. Det er helt normalt!Søren Brostrøm siger tingene, som de er – uden omsvøb og uden at få røde kinder, for han er vant til at snakke om det, og han ved, at jo mere vi snakker om de pinlige ting – jo mere normalt vil det føles. Når man føler sig alene og underlig, så er det virkelig rart at høre, at der er en masse andre, som oplever præcis det samme som dig. Så lad os snakke om alt det der pludselig ændrer sig, om ting, der vokser, om hår og sved. Lad os glædes over de store og de små kropsdele og fejre, at vi alle er så forskellige og så alligevel fuldstændigt ens. Bogen er fuld af sjove illustrationer af Bjørn Nørbo Andersen. Fra ca. 10 år.

  • af Ivy Dad (Beijing) Education Technology Co. & Ltd
    39,99 kr.

    Part of the ‘Hello English’ language learning collection, ‘My Body’ is an English picture book that helps children learn English as a second language while teaching them about bodies.With fun and simple storytelling, a useful English keyword list, and colourful illustrations, children can learn all about the different parts of their body as well as words that describe what those body parts can do; from noses that smell to legs that kick.‘Hello English’ is a collection of children’s learning books that help your little one become bilingual. Learn English in a fun and easy way with these English books that explore the basics from shapes and colours to counting and emotions.

  • af Lisa Bay & Karen Brüel Birkegaard
    128,99 kr.

    Alle nysgerrige børn (og voksne) er inviteret med på Radionauternes STORE opdagelsesrejse gennem videnskabens verden. Rejs med ind i barnets første celle, mød det første dyr, der gik på land og kom med, når vi rejser helt derud, hvor man kan se vores egen galakse oppefra. Radionauterne elsker at opdage nye ting om vores fascinerende verden, og vi har brug for din nysgerrighed og hjælp undervejs, når vi suser gennem kroppen, ned i kloakken, eller finder mystiske dyr, på dybhavets bund. Bogen er en farverig og lærerig hyldest til nysgerrigheden, og en engagerende rejse, der viser, hvor magisk og fantastisk vores verden er. Du kender måske Radionauterne fra deres podcast, hvor de formidler videnskab for børn, og det er landets største børnepodcast.Bogen er gennemillustreret med flotte tegninger af Maria Buchmann. Fra ca. 4 år.

  • af Anna Willer
    38,99 kr.

    Lix: 11Let: 13Hvordan kan du få en rift? Hvad er en hud-af-skrabning? Og hvordan heler et sår? Det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvorfor vi får en vabel på et brand-sår. Og så kan du gætte på tre sår. Hvordan er de kommet?

  • af Søren Brostrøm & Thomas Brunstrøm
    79,00 kr.

    Vidste du at: Et voksent menneske har cirka 100.000 kilometer blodårer i kroppen? Din krop bliver stærkere end normalt, hvis du møder en bjørn? Dine øjne fungerer ligesom kameraet på en iPhone? Du nok bliver klogere end dine forældre?Søren Brostrøm fortæller i denne bog om, hvor fantastisk menneskekroppen er, og om alle de seje ting, vores immunforsvar kan.Bogen gennemgår de mest fascinerende ting ved kroppen fra top til tå, startende med hjernen og så derudad med de fem sanser, lever, nyrer, hjerte, lunger, blære, hud, knogler og så videre.Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng".Søren Brostrøm er speciallæge i gynækologi og obstetrik. Siden 2015 har han desuden været direktør for Sundhedsstyrelsen og blev i den rolle landskendt under Corona-pandemien.

  • af Hanne Korvig
    38,99 kr.

    Lix: 15.Sidder håret fast i en sæk? Hvornår holder håret op med at gro? Og hvordan beskytter det hovedet? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om hår på kroppen og om luse-æg, der sidder godt fast. Og vil du give dit lange hår til et godt for-mål? Så læs her, hvordan du gør.

  • af Maria Bruun-Schmidt & Anna Svensmark Møller
    49,00 kr.

    En podcast for børn: Anna har lige lavet en lort. Nu svømmer den rundt i kummen, og det lugter! Men hvad er lort egentlig, og hvordan bliver lort til lort? I dette afsnit følger Anna guleroden Bobs rejse gennem kroppen. Den byder både på et frit fald gennem spiserøret, en tur i mavesækkens ætsende syrebad og en kildetur af bakterierne i tyktarmen. Til sidst ender Bob i endetarmen som en lort! Men rejsen er ikke altid helt nemt at forstå, og Anna må ringe til overlæge ved Hvidovre Hospital, Andreas Munk Petersen, for at forstå historien korrekt. Til slut må Anna quizze, lave lorteforsøg og synge med i en rap for at få den nye lorteviden helt på plads! Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: Andreas Munk Petersen, overlæge ved Hvidovre HospitalStemmer til fiktive karakterer: Laura Dybdahl og Jonathan Nørgaard.Musik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør og ide: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen ind på toilettet! Her lugter sygt dårligt, for Anna har lige lavet en lort. Men hvorfor gør vi egentlig det? Hvad sker der med lorten, når den forsvinder ud i toilettet? Hvad gjorde man dengang, man ikke havde toiletter? Og hvorfor er der så mange børn, der har problemer med ondt i maven? Da Anna falder over en toiletbog, åbner sig en hel ny verden for hende. Bogen viser sig nemlig at indeholde både gode historier, quizzer og forsøg – og så er scenen sat. Podcasten er underholdende og bygget op omkring fiktive karakterer, men alt funderet i viden og fakta. Således kommer Anna både i kontakt med en læge, en arkæolog og en ekspert på et renseanlæg. Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: SkiftendeMusik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontEfter ide af: Mette Hovmand-StillingAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Bamsen Berta' og 'GO! En forpustet podcast'.Maria Bruun-Schmidt er journalist, podcaster og tekstforfatter.

  • af Maria Bruun-Schmidt & Anna Svensmark Møller
    49,00 kr.

    En podcast for børn: Hvad skete der med lorten dengang, man ikke havde toiletter, som man bare kunne skylle den ud i? Og hvad kan en ældgammel lort fortælle os om den måde, mennesker levede på i gamle dage, hvor koleraepidemien rasede, og folk blev syge af drikkevandet. I dette afsnit rejser Anna tilbage i tiden med lorten Peder og potteskåret Maren, men rejsen er ikke helt nemt at forstå, og Anna må ringe til arkæolog Camilla Haarby Hansen for at forstå historien korrekt. Der er naturligvis også quiz, lorteforsøg og sang! Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: Camilla Haarby Hansen, museumsinspektør og arkæolog ved Københavns MuseumStemmer til fiktive karakterer: Alexander Bjerregaard-Nielsen, Sara Wilkins, Laura Dybdahl, Nanna Frank, Nicholas Bruun Flensmark og Peter Stenbæk.Musik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør og ide: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen ind på toilettet! Her lugter sygt dårligt, for Anna har lige lavet en lort. Men hvorfor gør vi egentlig det? Hvad sker der med lorten, når den forsvinder ud i toilettet? Hvad gjorde man dengang, man ikke havde toiletter? Og hvorfor er der så mange børn, der har problemer med ondt i maven? Da Anna falder over en toiletbog, åbner sig en hel ny verden for hende. Bogen viser sig nemlig at indeholde både gode historier, quizzer og forsøg – og så er scenen sat. Podcasten er underholdende og bygget op omkring fiktive karakterer, men alt funderet i viden og fakta. Således kommer Anna både i kontakt med en læge, en arkæolog og en ekspert på et renseanlæg. Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: SkiftendeMusik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontEfter ide af: Mette Hovmand-StillingAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Bamsen Berta' og 'GO! En forpustet podcast'.Maria Bruun-Schmidt er journalist, podcaster og tekstforfatter.

  • af Maria Bruun-Schmidt & Anna Svensmark Møller
    49,00 kr.

    En podcast for børn: Av min mave! Anna har holdt sig i flere timer, fordi hun ikke har lyst til at gå på skoletoilettet. For hun synes det er piiinligt! Men hvorfor kan hun så ikke få lorten ud nu? I dette afsnit følger Anna den stenhårde lort Emma, som sidder propfast i tarmen og ikke er til at få ud. Historien tager os både til forstoppelsesskolen på Hvidovre Hospital, hvor børn bliver uddannet i at lave lort, og til USA, hvor der er kæmpe banker fuld af superlorte, som kan gøre syge mennesker raske – ja, faktisk kan lorten redde deres liv! Men rejsen er ikke helt nemt at forstå, og Anna må ringe til overlæge ved Hvidovre Hospital, Andreas Munk Petersen, for at forstå historien korrekt. Og så må Anna naturligvis quizze, lave lorteforsøg og synge med i en rap for at få den nye lorteviden helt på plads! Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: Andreas Munk Petersen, overlæge ved Hvidovre HospitalStemmer til fiktive karakterer: Emma Fjalland Lund, Sara Wilkins & Peter Stenbæk.Musik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør og ide: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen ind på toilettet! Her lugter sygt dårligt, for Anna har lige lavet en lort. Men hvorfor gør vi egentlig det? Hvad sker der med lorten, når den forsvinder ud i toilettet? Hvad gjorde man dengang, man ikke havde toiletter? Og hvorfor er der så mange børn, der har problemer med ondt i maven? Da Anna falder over en toiletbog, åbner sig en hel ny verden for hende. Bogen viser sig nemlig at indeholde både gode historier, quizzer og forsøg – og så er scenen sat. Podcasten er underholdende og bygget op omkring fiktive karakterer, men alt funderet i viden og fakta. Således kommer Anna både i kontakt med en læge, en arkæolog og en ekspert på et renseanlæg. Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: SkiftendeMusik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontEfter ide af: Mette Hovmand-StillingAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Bamsen Berta' og 'GO! En forpustet podcast'.Maria Bruun-Schmidt er journalist, podcaster og tekstforfatter.

  • af Maria Bruun-Schmidt & Anna Svensmark Møller
    49,00 kr.

    En podcast for børn: Hvor forsvinder lorten hen, når du skyller den ud i toilettet? I dette afsnit følger Anna lorten Lærkes færd gennem kloakken hen til det store renseanlæg, som byder på et møde med en gigantisk dejskraber og en måneds svedetur i rådnetanken. Til sidst bliver lorten Lærke til elektrisk lys – altså dét, som du tænder i lamperne derhjemme! Men rejsen fra lort til lys er ikke helt nemt at forstå, og Anna må ringe til formidler ved et renseanlæg, Pernille Ahlefeldt Wetterberg, for at forstå historien korrekt. Og så skal vi naturligvis også både have quiz, lorteforsøg og synge med på en rap for at få den nye lorteviden helt på plads! Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: Pernille Ahlefeldt Wetterberg, formidler ved NovafosStemmer til fiktive karakterer: Mette Hovmand-Stilling, Laura Dybdahl & Søren Stenbjerg Gregersen.Musik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør og ide: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen ind på toilettet! Her lugter sygt dårligt, for Anna har lige lavet en lort. Men hvorfor gør vi egentlig det? Hvad sker der med lorten, når den forsvinder ud i toilettet? Hvad gjorde man dengang, man ikke havde toiletter? Og hvorfor er der så mange børn, der har problemer med ondt i maven? Da Anna falder over en toiletbog, åbner sig en hel ny verden for hende. Bogen viser sig nemlig at indeholde både gode historier, quizzer og forsøg – og så er scenen sat. Podcasten er underholdende og bygget op omkring fiktive karakterer, men alt funderet i viden og fakta. Således kommer Anna både i kontakt med en læge, en arkæolog og en ekspert på et renseanlæg. Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: SkiftendeMusik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontEfter ide af: Mette Hovmand-StillingAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Bamsen Berta' og 'GO! En forpustet podcast'.Maria Bruun-Schmidt er journalist, podcaster og tekstforfatter.

  • af Maria Bruun-Schmidt & Anna Svensmark Møller
    39,00 kr.

    Podcastens introsang, "Ud med lorten"Velkommen ind på toilettet! Her lugter sygt dårligt, for Anna har lige lavet en lort. Men hvorfor gør vi egentlig det? Hvad sker der med lorten, når den forsvinder ud i toilettet? Hvad gjorde man dengang, man ikke havde toiletter? Og hvorfor er der så mange børn, der har problemer med ondt i maven? Da Anna falder over en toiletbog, åbner sig en hel ny verden for hende. Bogen viser sig nemlig at indeholde både gode historier, quizzer og forsøg – og så er scenen sat. Podcasten er underholdende og bygget op omkring fiktive karakterer, men alt funderet i viden og fakta. Således kommer Anna både i kontakt med en læge, en arkæolog og en ekspert på et renseanlæg. Bedst for børn fra 6-12 år.Tilrettelæggelse og fortælling: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtMedvirkende: SkiftendeMusik og lyddesign: Anna Svensmark Møller & Maria Bruun-SchmidtRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Mattias BregnballeProduceret af Talk Town, Story House EgmontEfter ide af: Mette Hovmand-StillingAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Bamsen Berta' og 'GO! En forpustet podcast'.Maria Bruun-Schmidt er journalist, podcaster og tekstforfatter.

  • af Anna Svensmark Møller
    39,00 kr.

    Av.. Det er godt nok hårdt at stå i den der planke. Men Anna vil bare sygt gerne have kæmpestore muskler - lige som én hun har set i fjernsynet. Men der er faktisk andre ting, der er vigtigere, end at træne muskler og at styrketræne - i hvert fald før puberteten, forklarer fysioterapeut Chalotte Runge. Så Anna prøver at gå til parkour, for dér er de gode til at træne kroppens koordinationsevne og nervesystem - og så er det bare helt vildt fedt at hoppe rundt og lave tricks i en park! Og hold da op, der er mange muligheder for, hvad man kan lave for at få "friske muller" - mange flere, end Anna troede!Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: Chalotte Runge, Fysioterapeut, bevægelsesmentor og ejer af Motorikcenter.dk. Emil Bovin, træner fra Jiyo Elton og Sophia fra "Spejderkids, Let øvet" hos JiyoRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontEn podcast for børn. Hvorfor er det nu lige, at motion er så sundt? Og SKAL du løbe mange kilometer og lave armbøjninger for at blive stærk og sund - eller kan du lave nogle andre ting, hvis du ikke synes, dét er så sjovt? Hvorfor kan du nogle gange have svært ved at falde til ro om aftenen - og hvordan kan du hjælpe din krop til at slappe af? Anna har mange spørgsmål om kroppen og bevægelse, og bevægelsesmentor Chalotte Runge hjælper med at besvare dem. Chalotte har også vildt mange gode idéer til sjove ting, man kan lave, hvor man samtidig træner sin krop, så Anna får travlt med alt det, hun skal prøve - både hjemme i stuen, ude i haven og ude i byen, hvor hun prøver nye fritidsinteresser af. Lyt med, dans med, hop med og lær at tage en dyb indånding. Og få nye idéer til, hvad DU synes er sjovt at lave, når det skal være lidt ekstra svedigt!Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: SkiftendeRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Lort' og 'Bamsen Berta'.

  • af Anna Svensmark Møller
    39,00 kr.

    Puuuha!! Anna er ude at løbe en tur, men det er godt nok hårdt! Og lidt kedeligt... Men hvorfor er det egentlig godt få pulsen op og blive forpustet? Og hvilke andre ting kan man dyrke, hvis man ikke synes, det er sjovt at løbe en tur? I dette afsnit prøver Anna at tage til dansetime – og selvom det er lidt svært - så er det faktisk virkeligt fedt at lave fede trin til høj musik! Med hjælp fra bevægelsesmentor Chalotte Runge finder Anna ud af, hvad hun kan lave af andre fede aktiviteter end at løbe en tur eller at spille fodbold. Måske du kan blive inspireret?Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: Chalotte Runge, Fysioterapeut, bevægelsesmentor og ejer af Motorikcenter.dk. Karla Emilie Theut, danseunderviser hos Rytmisk Center samt Fleur, Lili og Andrea fra "Street/Moderne dans, 10-12 år, Let øvet" hos Rytmisk CenterRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontEn podcast for børn. Hvorfor er det nu lige, at motion er så sundt? Og SKAL du løbe mange kilometer og lave armbøjninger for at blive stærk og sund - eller kan du lave nogle andre ting, hvis du ikke synes, dét er så sjovt? Hvorfor kan du nogle gange have svært ved at falde til ro om aftenen - og hvordan kan du hjælpe din krop til at slappe af? Anna har mange spørgsmål om kroppen og bevægelse, og bevægelsesmentor Chalotte Runge hjælper med at besvare dem. Chalotte har også vildt mange gode idéer til sjove ting, man kan lave, hvor man samtidig træner sin krop, så Anna får travlt med alt det, hun skal prøve - både hjemme i stuen, ude i haven og ude i byen, hvor hun prøver nye fritidsinteresser af. Lyt med, dans med, hop med og lær at tage en dyb indånding. Og få nye idéer til, hvad DU synes er sjovt at lave, når det skal være lidt ekstra svedigt!Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: SkiftendeRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Lort' og 'Bamsen Berta'.

  • af Anna Svensmark Møller
    49,00 kr.

    Anna har fået totalt styr på det med høj puls og muller. Men der er en anden ting, der godt kan drille lidt. Hvorfor kan det nogle gange være svært at falde til ro om aftenen? Og findes der nogle tricks, hvis man har svært ved at falde i søvn? Bevægelsesmentor Chalotte Runge forklarer Anna, hvad mobiltelefonen og kroppen har til fælles, og hun giver også gode idéer til, hvordan man kan hjælpe sin krop og sit hoved til at falde til ro om aftenen. Anna prøver yoga for første gang, og wauw! Dét er rart og slet ikke lige så mærkeligt, som hun troede.Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: Chalotte Runge, Fysioterapeut, bevægelsesmentor og ejer af Motorikcenter.dk. Rikke Kobæk, Yogainstruktør hos Rikkekobaek.dk. Erica, Hannah, Nanna og Julie fra holdet "Yoga for 10-14-årige i Lille Yogahus"Redaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontEn podcast for børn. Hvorfor er det nu lige, at motion er så sundt? Og SKAL du løbe mange kilometer og lave armbøjninger for at blive stærk og sund - eller kan du lave nogle andre ting, hvis du ikke synes, dét er så sjovt? Hvorfor kan du nogle gange have svært ved at falde til ro om aftenen - og hvordan kan du hjælpe din krop til at slappe af? Anna har mange spørgsmål om kroppen og bevægelse, og bevægelsesmentor Chalotte Runge hjælper med at besvare dem. Chalotte har også vildt mange gode idéer til sjove ting, man kan lave, hvor man samtidig træner sin krop, så Anna får travlt med alt det, hun skal prøve - både hjemme i stuen, ude i haven og ude i byen, hvor hun prøver nye fritidsinteresser af. Lyt med, dans med, hop med og lær at tage en dyb indånding. Og få nye idéer til, hvad DU synes er sjovt at lave, når det skal være lidt ekstra svedigt!Vært og tilrettelægger: Anna Svensmark MøllerMedvirkende: SkiftendeRedaktør: Mette Hovmand-StillingCover: Ditte BreinebergProduceret af Talk Town, Story House EgmontAnna Svensmark Møller er lyddesigner med fokus på historiefortælling. Hun står blandt andet også bag den prisbelønnede børnepodcast 'Geniale Galakser' samt podcastene 'Lort' og 'Bamsen Berta'.

  • af Hanne Korvig
    39,00 kr.

    De fleste får bumser, når de er teenagere eller snart bliver det. Det er helt normalt.Bumserne kan være ømme og gøre ondt. Men de forsvinder igen.Her kan du blive klogere på, hvad bumser er, og hvorfor vi får dem.Og vil du prøve at holde bumserne væk? Så følg de otte gode tips til at gøre livet svært for nye bumser.Hanne Korvig (f. 1971) er journalist og forfatter. Hun har læst historie og sociologi på RUC og Københavns Universitet, og hun har også taget en uddannelse som manuskriptforfatter.

  • af Hanne Korvig
    70,49 kr.

    Prutter alle mennesker? Hvad er god prutte-stil? Kan man arbejde som prutte-lugter? Alt det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvorfor vi prutter, og hvor hurtigt en prut kommer ud. Og du får gode tips til at prutte mindre.

  • af Hanne Korvig
    70,49 kr.

    Bøvser alle mennesker? Hvad er god bøvse-stil? Må man bøvse i Kina? Alt det får du svar på her i bogen. Du får også svar på, hvorfor vi bøvser, og om en bøvs kan vare mere end et minut. Og du får gode tips til at bøvse mindre.

  • af Dorte Sofie Mørk Emus
    70,49 kr.

    Har du prøvet at have mareridt? Taler du i søvne? Hvad sker der, når vi sover? Det kan du læse om her i bogen. Du kan også læse om at drømme gode drømme og sove på fire måder. Og du kan lære, hvad du skal gøre, hvis nogen går i søvne.

  • af Roger Belusa
    43,99 kr.

    Har du någonsin undrat varför det knakar när man drar i fingret? Varför man har en blindtarm när man ändå inte behöver den? Och varför luktar egentligen fisar så illa? Nu behöver du inte fundera längre! Doktorn har svaren och bjuder på kunskapen för alla som vill veta."Varför luktar fisar?" låter barn ställa frågor direkt till doktorn och pedagogiskt lära sig om hur kroppen fungerar.Roger Belusa är en svensk författare. Han är också utbildad läkare och har bland annat arbetat som medicinsk- och vetenskaplig rådgivare vid Karolinska Institutet.

  • af Maja Plesner
    39,00 kr.

    Hvad sker der i din hjerne?Ingen kender svaret helt.Men der er meget, man ved.For eksempel at hjernen styrer alt, hvad man gør.Og at den nogle gange snyder en.Lyt med, og bliv klogere på, hvad der sker i din hjerne.Du kan også høre noget om, hvordan den passer på dig – og hvordan du passer på den.Maja Plesner er uddannet journalist og arbejder til dagligt med kommunikation og tekstredigering.

  • af Tanvee Nabar & Kannal Achuthan
    24,99 kr.

    Mukhil ligger med täcket uppdraget till näsan. Hon är sjuk. Hon har haft varm panna och feber hela dagen. Mamma tycker nog allt att det är bäst att de åker till sjukhuset och tar ett blodprov. För att vara på den säkra sidan. Det är första gången Mukhil får sitt blod taget. Hon vet inte vad som väntar. Hon är lite rädd... men det ska nog gå bra. Mamma skulle aldrig låta Mukhil råka illa ut."Mukhils blodiga äventyr" är en lärorik barnbok om att ta blodprov.Mukhils blodiga äventyr är ursprungligen utgiven av StoryWeaver och tillhör serien "Läs tillsammans". Flera av berättelserna är skrivna av indiska författare och utspelar sig på andra sidan jorden. Framförallt utforskar de spännande ämnen såsom vetenskapliga upptäckter och hur vi bäst tar hand om varandra såväl som vår planet.

  • af Maja Plesner
    69,00 kr.

    Hjernen er en gåde for os mennesker, men i den her bog kan du blive lidt klogere på, hvad der sker i hjernen, hvordan den passer på dig, og hvordan du passer på den.En spændende fagbog om et emne, som optager børn.

  • af Dan Höjer
    24,99 kr.

    Mårten är fem år och mamma och pappa berättar att han ska få ett syskon. Ett syskon! Nyheten får massor av frågor att bubbla upp i Mårtens hjärna. Hur får bebisen mat inne i mammas mage? Hur kommer den att ta sig ut därifrån? Och förresten ... hur kom den ens in dit från första början? Mamma och pappa gör sitt bästa för att ge svar på Mårtens många frågor.Dan Höjer är en svensk författare och journalist som skrivit mycket för barn. Han har tidigare varit chefredaktör för Kamratposten. Höjer har skrivit de populära Cirkusdeckarna och har också suttit hela tio år i Svenska barnboksakademien.