Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • - Airfryer
    af Katrine Rørby Madsen & Holger Rørby Madsen
    149,99 kr.

    Holger og Katrine Rørby Madsen står bag Madens Verden, et af Danmarks mest populære madsites, som har over 2 millioner brugere om måneden. I denne bog har de samlet 100 opskrifter, der er geniale i en airfryer. De er nu gået i køkkenet for at lave sundere retter, og her har airfryeren vist sig at være en god hjælper i køkkenet. Den er nemlig god til at lave både sprøde og saftige retter, uden for meget fedtstof. Madglæden er som altid stor hos Holger og Katrine, de laver som altid gode klassiske retter – både med og uden kød, masser af grønt tilbehør, godt brød og lækre kager.

  • af Mathilde Munksø Bentsen & Amanda Juul Jensen
    178,99 kr.

    Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse. Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

  • af Karsten Tanggaard
    179,95 kr.

    Køb en råvare med hjem, og find tilberedningen i "Sous vide håndbogen". Den rummer 211 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt.I "Sous vide håndbogen" er der ikke teori eller baggrundsinformation. Det forklares kort, hvad du skal gøre for at tilberede en råvare og få det bedste ud af den. Forfatteren har afprøvet hver eneste tilberedning - nogle af dem mange gange, indtil han har fundet den, der passer bedst til hans smag.Det er ikke en bog med madopskrifter. Den anbefaler en enkelt tilberedning (temperatur og tid) og foreslår flere serveringer; men selve opskrifterne kan man fx finde på Karsten Tanggaards hjemmeside."Sous vide håndbogen" er den praktiske opslagsbog, der skal ligge i køkkenet.

  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    250,74 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.