Personlige religiøse vidnesbyrd og opbyggelige tekster

Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af Emanuel Swedenborg
    148,99 kr.

    ”Troen i en universal og særskilt form forudskikkes, for at den kan være ligesom ydersiden til det værk, der følger, og ligesom en port, gennem hvilken man træder ind i et tempel, og en hovedsum, hvori enkelthederne, der følger efter, rettelig indeholdes. Udtrykket ’den Nye Himmel og den Nye Kirkes Tro’ bruges her, fordi Himlen, hvori engle er, og kirken hvori mennesker er, udgør ét, som det indre og ydre hos mennesket.”Den svenske filosof og mystiker Emanuel Swedenborg (1688-1992) redegør for sin interessante og kontroversielle teori om kristendommen og menneskets placering i forhold til Gud, englene og Himmeriget. Hans usædvanlige tilgang til kristendommen, der i høj grad byggede på åbenbaringer, skabte ham følgere over hele verden, og endnu den dag i dag findes der et utal swedenborgianere. Bogen er oprindeligt skrevet på latin i 1771 og oversat til dansk af Wilhelm Winsløw i 1921.Emanuel Swedenborg (1688-1772) var en svensk videnskabsmand, filosof, mystiker, forfatter og kristen reformator. Hans tanker om, at engle i virkeligheden var døde mennesker, som han selv havde haft samtaler med, vakte stor interesse særligt efter hans død og gav navn til ’swedenborgianismen’, som er baseret på hans åbenbaringer. Emanuel Swedenborg skrev en lang række artikler og bøger om sine åbenbaringer og sit syn på kristendommen, sjælen, skabelsen og mange andre religiøse emner.

  • - En dansk kvækers betragtninger
    af Jens Steensberg
    48,99 kr.

    ”I den ’bibelmaraton’, jeg deltager i, er vi nået til Jeremias og Klagesangene. Det Gamle Testamente er på mange måder uhyggelig læsning. Det er også lidt træls med jeremiaderne i denne lektie. Er det mon den samme ’Gud’, som jeg prøver at forholde mig til?”Jens Steensberg har samlet en række af sine radioforedrag og artikler, der til sammen tegner et billede af hans egen udvikling fra hvad han selv kaldte ikke-troende humanist til kristen humanist og en del af det danske kvækersamfund. Bogen udkom første gang i 2006.Jens Steensberg er speciallæge i samfundsmedicin og forfatter. Han fungerede som embedslæge i Frederiksborg Amt og bidrog i sit arbejdsliv til den offentlige debat med en lang række indlæg om forskellige emner. Han har bl.a. udgivet bogen ”Trafik og alkohol” (2007) om spirituskørsel. Han er søn af professor i folkekultur Axel Steensberg.

  • af Axel Malmstrøm
    38,99 kr.

    ”Når Gud kalder, da står et menneske ved skillevejen. Ved enhver korsvej kommer man såre forskellige steder hen, alt efter hvilken vej man slår ind på. Når Gud kalder, er talen kun om to veje: den der fører til Himlen, og den, der fører et menneske i afgrunden.”Sådan henvender Axel Malmstrøm sig til ungdommen i det lille skrift ”Når Gud kalder”, der udkom første gang i 1923.Axel Malmstrøm (1888-1951) var teolog og biskop i Viborg fra 1936 og frem til sin død. Han nærede stor interesse for verdensmission og økumeni og foretog flere studierejser til blandt andet Jerusalem, USA, Indien og Canada. Axel Malmstrøm skrev en lang række bøger om kristendom og missionshistorie.

  • af Vilhelm Rasmussen
    48,99 kr.

    Den danske pædagog og politiker Vilhelm Rasmussen var erklæret ateist, og i begyndelsen af 1900-tallet kunne det stadig være en hindring på jobmarkedet, hvilket det også blev for Rasmussen selv. Men religion er en privatsag, og grundloven tilsiger alle religionsfrihed og trosfrihed. I denne bog søger Vilhelm Rasmussen på grundlag af tidens pålideligste viden at give en verdslig, velbegrundet verdensanskuelse og livsopfattelse til hjælp for dem, der ikke længere kan slå sig til tåls med den religion, der er den herskende i samfundet.”Verdslig livsbetragtning” blev oprindelig udgivet i 1939.Vilhelm Rasmussen (1869-1939) var en dansk pædagog og politiker. Hans mål var at forbedre samfundet ved at udvikle børns kritiske sans, og han gik blandt andet ind for skoleelevers selvvirksomhed – et begreb, der blev indført i Folkeskoleloven af 1937. Vilhelm Rasmussen er kendt for sine mange populærvidenskabelige bøger om børns udvikling.

  • af Marie Mikulová Thulstrup
    48,99 kr.

    ”Mennesker, der beder, ved, at Gud kræver et vist afsavn af dem. Gennemfører de ikke dette afsavn, kommer de ikke af pletten, for så kan de ikke nå målet. I gamle dage kaldte man afsavnet askese. En solodanser ved, hvor lidt og hvad han må spise og drikke for at kunne danse; en kristen ved, hvad han kan tillade sig, og hvad han skal afstå fra for at være under nåden (på trods af, at mange tror falsk, at de altid er under nåden). Synder man, er man ikke under nåden, medmindre man angrer; det at angre er altså også et stadium i den metode at blive kristen, en stadig bedre kristen.”Hvad skal der til for at være en god kristen i dagens Danmark? Hvad vil det sige at leve et kristeligt liv? Hvordan kan man forstå Jesu budskab på en måde, der giver mening i ens eget liv? Alt dette diskuterer Marie Mikulová Thulstrup i sin bog ”Den kristne meditation”. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at forstå kristendommen og dens budskaber bedre. Den udkom første gang i 1975.Marie Mikulová Thulstrup (1923-2013) var en dansk-tjekkisk forfatter og forsker, der skrev en lang række bøger om teologi, filosofi og idehistorie. Hendes forfatterskab kredser især om Søren Kierkegaards filosofi og kristendomsforståelse.

  • af Axel Malmstrøm
    38,99 kr.

    I det lille hæfte ”Fra storbyens arbejdsmark”, der udkom første gang i 1923, gennemgår Axel Malmstrøm Indre Missions meget forskelligartede arbejde i København i et forsøg på at skaffe økonomisk hjælp til missionshuset Bethesda i Rømersgade.Axel Malmstrøm (1888-1951) var teolog og biskop i Viborg fra 1936 og frem til sin død. Han nærede stor interesse for verdensmission og økumeni og foretog flere studierejser til blandt andet Jerusalem, USA, Indien og Canada. Axel Malmstrøm skrev en lang række bøger om kristendom og missionshistorie.

  • af Iben Krogsdal
    68,99 kr.

    Der var ikke tradition for at gå i kirke i Iben Krogsdals kulturkristne barndomshjem, og Bibelen samlede støv på en hylde. Alligevel var der tidligt et blik – og et øre – for tilværelsens højder og dybder.Senere blev kristendommen en altafgørende troskilde, og i bogen fortæller hun om vejen hertil; fra ungdommens overbevisning om, at Gud skulle behages, til en mere moden alders afklaring: Kristendommen er en ubetinget, åben favn. Troen afhænger ikke af den rette trosbekendelse og dogmatik, og kristendommen er ikke en lukket klub for dem, der kan gøre rede for kristendommens logik.Uanset hvad vi selv vælger at tro på, hører vi til under samme gådefulde himmel. Det er så rystende for mennesker, der gerne selv vil bestemme, at kristendommen er og bliver utrolig. Iben Krogsdal (f. 1967), er forfatter og salmedigter. Oprindelig billedkunstner, siden ph.d. fra Aarhus Universitet. Debuterede som salmedigter i 2010 efter at have digtet salmer, siden hun var tretten. Har skrevet noveller, romaner og en række salmedigtsamlinger. Har i de senere år bl.a. nydigtet salmer af Luther, Kingo og Grundtvig samt skrevet tekster til større sang- og korværker, herunder det moderne juleoratorium Dejlig er jorden. Hendes sange og salmer er rigt repræsenteret i salmebogstillæg og Højskolesangbogen.

  • af Elisabetta Fezzi & Gabriele Amorth
    96,99 kr.

    La biografia dell'esorcista più famoso al mondo, padre Gabriele Amorth: trent'anni di battaglie dedicate a combattere il diavolo.Attraverso una serie di conversazioni con padre Gabriele Amorth, trascritte con estrema fedeltà di pensiero e di linguaggio, Elisabetta Fezzi ci restituisce in questo libro un vero e proprio testamento spirituale dell'esorcista più famoso al mondo.Apprendiamo così particolari curiosi della sua vita, della sua vocazione e della sua lunga attività esorcistica.Gabriele Amorth (1925-2016) è stato il più importante esorcista italiano e un grande mariologo. Laureatosi in giurisprudenza, nel 1954 ricevette l’ordinazione. Nel 1985 venne nominato esorcista della diocesi di Roma e nel 1990 fondò l’Associazione internazionale degli esorcisti, di cui è stato presidente fino al 2000. Moltissimi i libri da lui pubblicati e tradotti all’estero, tra i quali ricordiamo Più forti del male (2012), Il vangelo di Maria (2012), Vade retro Satana! (2013), Saremo giudicati dall’Amore (2015) e Il mio rosario (2016).Elisabetta Fezzi (1961) è pubblicista dal 1988. Enologa e imprenditrice, ha pubblicato libri di enogastronomia. Ha conosciuto padre Amorth per un’intervista a cui è seguita una profonda amicizia.

  • af Lis Andersen
    48,99 kr.

    Lis Andersen, der er kendt for sine spændende rejseskildringer og sine mange bøger om alternativ behandling og tænkning, giver i ”Fyrre dage i ørkenen” et indblik i sin egen indvielse til livet. Hun beskriver sin åndelige søgen og videregiver sine mange erfaringer i fyrre korte tekststykker, der er tænkt som en guide til, hvordan vi kommer i kontakt med os selv, det guddommelige og de hjælpende kræfter, der altid er i nærheden. Bogen udkom første gang i 1992.Lis Andersen (1918-2001) var forfatter, globetrotter, fysioterapeut og naturterapeut. Som barn rejste hun rundt i verden med sin familie på sejlskibet Monsunen, og det lagde grunden for et langt livs rejselyst. I 1940 blev hun uddannet fysioterapeut, men efter en voldsom ulykke i 1953 med flere alvorlige knoglebrud til følge, fik hun øjnene op for alternative behandlingsformer. Hun søgte væk fra det offentlige sundhedssystem og etablerede sig som selvstændig terapeut. Udover de mange fysiske rejser søgte Lis Andersen også altid efter et åndeligt ståsted, og det religiøse fyldte meget i hendes liv og forfatterskab.

  • af Ditlev Tamm
    68,99 kr.

    For forfatter og tidligere professor Ditlev Tamm er der mange indgange til kristendom og tro. Hans blik er præget af kirkens historie og historien udenfor og en kritisk tilgang til kirken som institution, men der er også et nærværende og personligt nu, der rummer barndomsminder om kirkegang og konfirmation, og som inspireres af guddommelighed i musikken og kunsten og i gudstjenestens salmer.”Kristendommen ifølge …””Kristendommen ifølge …” er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Ditlev Tamm (f. 1946) er professor em. i retshistorie ved Københavns Universitet, dr.jur. et phil. og en alsidig forfatter og debattør med værker om både dansk og udenlandsk retshistorie, dansk politisk historie samt litteratur, teater og ballet.

  • af Søren Giversen
    69,00 kr.

    Thomasevangeliet er en del af de 13 papyrusskrifter med 52 religiøse og filosofiske tekster, der i 1945 blev fundet ved byen Nag Hammadi i Egypten. Den danske professor Søren Giversen oversatte som den første teksten i slutningen af 1950’erne. Siden har teksten, der menes at stamme fra omkring år 100, været genstand for intens interesse blandt historikere og teologer. Teksten i denne bog er en revideret udgave af Søren Giversens oprindelige oversættelse fra 1959.Søren Møller Giversen (1928-2009) var en dansk teolog og professor ved Aarhus Universitet i årene 1975-1998. Søren Giversen oversatte en række af de tidlige kristne tekster, der i 1945 blev fundet ved byen Nag Hammadi i Egypten, og hvoraf Thomas-evangeliet er det mest berømte. Udover oversættelserne af de koptiske tekster udgav han også flere bøger om Det Ny Testamentes tekster.

  • af Esben Kjær
    69,00 kr.

    For Esben Kjær handler tro om at overgive sig – til egen magtesløshed og til noget større, der styrer, når man ikke selv gør.Som et ellers moderne, kritisk tænkende og oplyst menneske i velfærdsdanmark tvang sønnens død Esben til at fjerne sig fra forestillingen om at være "Gud i eget liv" og overgive sig til, at det er Gud, der er Gud. Fjerne sig fra troen som en intellektuel øvelse og overgive sig til en tro, der kan bære og støtte – og til en gud, der er stærk nok til jobbet. Flytte troen ud af hovedet og ned i hjertet.Men hvad kan man tro på oven på en så enorm tragedie? Tvivlen er en konstant følgesvend, og det er et stadigt arbejde at styrke og udforske troen. For hvad er en tro værd, hvis den ikke kan holde gennem livets ulykker, mørke og nedture? Hvor meget er Gud værd, hvis man alligevel selv sidder alene tilbage med Sorteper?Med blik for tilværelsens mysterium og guddommelighed var Esben Kjær gennem ungdommen interesseret i forskellige spirituelle forståelser af verden – men de pegede alle på mennesket som verdens centrum. Senere i livet nærmede han sig kristendommen, og han blev optaget af Gud og af troens væsen og af sin egen utilstrækkelighed."Kristendommen ifølge ..." er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Esben Kjær er forfatter og journalist. Han var i mange år en kendt radiostemme i Bagklog på P1 og har været en markant stemme i sorgdebatten, siden han mistede sin syvårige søn Sebastian. Han skrev først den prisvindende bestseller "Min usynlige søn – kunsten at leve med sine døde resten af livet" og siden "Døden – en overlevelsesguide". I både bøger og foredrag over hele landet kredser han meget om det eksistentielle og om, hvad man kan tro på, når man oplever det værst tænkelige.

  • af P.G. Lindhardt
    Fra 49,00 kr.

    "12 prædikener" indeholder 12 af den danske teolog og professor i kirkehistorie P.G. Lindhardts prædikener holdt i perioden fra 1981-1984. Bogen udkom første gang i 1984.P.G. Lindhardt, Poul Georg Lindhardt, (1910-1988) var en dansk teolog og den første professor i kirkehistorie ved Aarhus Universitet i årene 1942-1980. Sammen med K.E. Løgstrup, Johannes Sløk og Regin Prenter var han kendt som en af de fire Aarhus-teologer, der prægede den teologiske debat fra midten af det 20. århundrede og frem. Lindhardt havde desuden et omfattende virke som prædikant, foredragsholder, anmelder og kronikør.

  • af P.G. Lindhardt
    49,00 kr.

    "15 prædikener" indeholder 15 af den danske teolog og professor i kirkehistorie P.G. Lindhardts prædikener holdt i perioden fra 1954-1956. Bogen udkom første gang i 1956.P.G. Lindhardt, Poul Georg Lindhardt, (1910-1988) var en dansk teolog og den første professor i kirkehistorie ved Aarhus Universitet i årene 1942-1980. Sammen med K.E. Løgstrup, Johannes Sløk og Regin Prenter var han kendt som en af de fire Aarhus-teologer, der prægede den teologiske debat fra midten af det 20. århundrede og frem. Lindhardt havde desuden et omfattende virke som prædikant, foredragsholder, anmelder og kronikør.

  • af Doris Ottesen
    69,00 kr.

    Livets udspændthed mellem fødsel og død har sat sit præg på Doris Ottesens liv og trosliv. Kristendommen fortaltes og levedes ind i den unge Doris, der selv blev præget af troen som fortælling og som handling. Den grundtvig-koldske friskole stod for bibelfortællingen og senere sørgede Salmebogen og Højskolesangbogen for at kristendommen også blev sunget ind. Allerede ved konfirmationsalderen besluttede hun sig for at blive præst – og i samme åndedrag for ikke at ville konfirmeres. Dåbens livslange velsignelse behøvede ingen bekræftelse. Og præst det blev hun. Men en dag lagde hun kjolen fra sig igen, og blev den fortæller, hun også er. Vi følger, hvordan tro og liv danner parløb i Doris Ottesens tilværelse, og hvor hun henter glæde og styrke."Kristendommen ifølge ..." er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Doris Ottesen (f. 1946) er forfatter, cand.theol. og tidligere præst. Hun er opvokset i et grundtvigsk frimenighedsmiljø. Hun har været præst i to sjællandske landsogne og siden på Frederiksberg i København. I 1988 tog hun sin afsked fra folkekirken for at beskæftige sig med litteratur. Fra 1995 til 2000 var hun lærer på Løgumkloster Højskole. Siden anmelder af teologisk litteratur og skønlitteratur, folkeoplyser, formidler og fortæller med speciale i genfortælling af store nordiske romanværker af Kerstin Ekman, Herbjørg Wassmo, Sigrid Undset, Selma Lagerlöf, Göran Tunström og Tage Skou-Hansen. Doris Ottesen har bl.a. udgivet "Barmhjertighed" (2009), "Hjemlængsel" (2016) og "Vestindiske spor" (2020).

  • af Jens Christian Grøndahl
    69,00 kr.

    Som dreng cyklede han alene til gudstjeneste. Siden gled han væk fra alt, hvad der hed kirke og tro. Ansporet af sine nærmeste har Jens Christian Grøndahl på kort tid bevæget sig fra afvisning over skepsis og tøven til igen at åbne sig for troen. Han fortæller her om at være formet af kristendommens historie og føle sig talt til af evangelierne, selv når de modsiger erfaringen og den moderne selvforståelse. Om ånd, afmagt og friheden ved at slippe kontrollen. Om fremmedes venlighed og om den svære udfordring, det er at tage imod og være den svage."Kristendommen ifølge ..." er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Jens Christian Grøndahl (f. 1959) er forfatter og har et omfattende forfatterskab bag sig. Hans romaner og essays er udkommet verden over, og han har modtaget adskillige litterære priser i Danmark og udlandet. Senest er udkommet "Dage som græs" (2020). Han er siden november 2020 formand for menighedsrådet for Garnisons Sogn i København.

  • af Helge Haystrup
    79,00 kr.

    I ottende bind af sine Augustin-studier ser kirkehistoriker Helge Haystrup nærmere på Augustins udvikling og omvendelse og på, hvordan Augustin blev Vestens kirkefader.Den danske præst og kirkehistoriker Helge Haystrups "Augustin-studier" består af 15 bøger om kirkefaderen Augustins teologi og kultursyn.Helge Haystrup (1924-2009) var en dansk teolog, sognepræst og kirkehistoriker. Hans kirkehistoriske speciale var oldkirken og i særdeleshed kirkefaderen Augustin, om hvem han skrev ikke mindre en 15 bind. Derudover rummer hans forfatterskab flere værker om den oldkristne kirke.

  • af Desmond Tutu
    51,99 kr.

    Friedensnobelpreisträger und Menschenrechtsaktivist Desmond Tutu teilt in diesem Buch eine persönliche, spirituelle Vision: Wie können der Glaube und die persönliche Beziehung zu Gott auch in den schwersten Phasen Trost spenden? Ist es möglich, dass die Menschen, unabhängig von Herkunft oder Religion, in Versöhnung und Harmonie zusammenleben können? Desmond Tutu nimmt sich in diesem bewegenden Werk diesen Fragen aus seiner ganz eigenen Perspektive an und schafft so ein starkes Plädoyer für den Frieden.

  • - Kristendommen ifølge
    af Bjarne Lenau Henriksen
    68,99 kr.

    Den barmhjertige samaritaner gør ikke meget væsen af sig. Det gør Bjarne Lenau Henriksen heller ikke. Alligevel har han betydet alverden for en del af de mennesker, som de færreste værdiger et blik, når man skal vælge sin næste. Sit kontor har han bl.a. haft på Café Den Kolde Røv og i Horserød Fængsel.I ”Kristendommens menneskelighed” hører vi, hvordan den praksisbårne kristendomsforståelse har udfoldet sig gennem liv og virke, og hvordan troen altid har rod i og må realiseres i det relationelle. En kristendom, der er afhængig af mennesker. I et usentimentalt greb og med en nøgtern tilgang til de hjerteskærende vilkår, livet kan byde menneskenes børn, formes et billede af et menneske, der giver det, man altid kan give et medmenneske: sin tid, sit blik og sin agtelse.”Kristendommen ifølge …””Kristendommen ifølge …” er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Bjarne Lenau Henriksen (1948-2021) har i fem årtier været aktiv i kirkens sociale arbejde. Han har befundet sig i krydsfeltet mellem folkekirken og Kirkens Korshær siden 1974. Fra 1987 til 2011 var han chef for Kirkens Korshær og korshærspræst ved Hellig Kors Kirke. Fra 2011 ulønnet hjælpepræst i Horserød Fængsel. Han er en engageret debattør og har bl.a. været medlem af Narkotikarådet og Rådet for socialt udsatte, ligesom han har undervist kommende præster og diakoner. Han har bl.a. udgivet ”Livskvalitet – en udfordring” og bidraget til en række undervisningsbøger, tidsskrifter og antologier. Bjarne Lenau Henriksen modtog Hjemløseprisen i 2010.

  • af Elisabeth Gjerluff Nielsen
    69,00 kr.

    Fortid og nutid flyder sammen i Elisabeth Gjerluff Nielsens poetiske bog om kristendommen. Hendes tro har dybe rødder, krydser tid og sted og løber i årerne – født ind i en stor familie med mange religiøst funderede ritualer og traditioner, som hun er. En slægt af både sagtmodige og forhærdede tidselgemytter, som på hver deres måde har taget Guds ord til sig og selvfølgeligt har ført det videre til hvert nyt barn i familien. Ikke som et redskab til at måle og veje, dømme sort eller hvidt, sandt eller falsk med. Mere med henblik på en meningsgivende forbindelse til verden via indvortes brug, samtaler med sig selv om sorg og glæde, forhåbning og skuffelse, teori og praksis i troens, tvivlens, ydmyghedens, enfoldighedens og kærlighedens navn. Med ukontrollerbare begreber som nåde og undren, som hun ikke har brug for hverken at faktatjekke eller føre bevis for. Troen er, og løber for hende som en salme i blodet. Til og fra hjertet ..."Kristendommen ifølge ..." er en serie af bøger, der åbner troens univers. En række kunstnere, kendinge og kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. De sætter ord på den erfarede og levede tro, kampene og forsoningen.Elisabeth Gjerluff Nielsen (1957-2022) var sanger, sangskriver, komponist og forfatter. Hun debuterede i 1980 som frontfigur og sangskriver i gruppen Voxpop, og har herefter optrådt som soloartist, skrevet sange til andre grupper og solister samt til film og teater, arbejdet med radio og tv, skrevet til aviser, tidsskrifter og antologier og udgivet både voksen- og børnelitteratur og musik til børn.

  • af Elias Harari Askenazi
    69,99 kr.

    "Un ángel llegó una tarde a mi casa, buscaba una escritora que le ayudara a narrar su historia y durante un año trabajamos hombro a hombro para contarla. ´He visto a Dios´, me dijo... Su historia, contundente, al lado del conocimiento que tuve de él durante estos años, me dieron la certeza de sus palabras. A Elías, un Ángel lo guió por su camino mientras estuvo muerto, y a mí me dio su mano para salir de la oscuridad en la que me encontraba.Estamos empezando el 2021 y el mundo ha entrado en un impasse: ya no somos libres, permanecemos confinados y Elías sigue dándome lecciones. Ha permanecido casi toda su vida en una silla de ruedas, tras una mala praxis, luego de un accidente automovilístico que lo ató a una silla de ruedas, pero, ¿realmente lo ató? Desde aquel accidente no ha dejado de mover literalmente cielo y tierra para contar a la gente lo que sabe y lo que vio: sí, Dios existe. Mucho se ha hablado de las experiencias y visiones de gente que ha regresado de la muerte y, aunque aun existen pocos estudiosos formales, se ha llegado a comprobar la existencia de un ´mundo´ que comienza cuando morimos, pero pocos han documentado tan detalladamente la estancia de Elías en aquel lugar y, sobre todo, las experiencias posteriores que se narran aquí. (...)Aprendí con Elías que las palabras: Dios, esperanza, valor y verdad no son solamente frases sino que tienen el poder de mostrarnos caminos a los que el miedo pone un velo. Me atreví a darle la mano como él se la dio a su Ángel. Aprendí y creí. Puedo decirte que he visto volar, correr y bailar a ese hombre que aparenta estar en silla de ruedas, ya que él me ha enseñado que hay muchas formas de levantarse de ahí. Éste es un libro que te exige levantarte de tu silla y no dejarte vencer; las sillas literales o mentales son los apegos que nos impiden mostrarnos cómo somos. Este es un libro que habla directamente a tu alma y sé que no te dejará indiferente porque está vivida por un hombre tocado por el cielo."Este audiolibro está narrado en español latinoElías Harari Askenazi (Ciudad de México, 1968) es un escritor y emprendedor contemporáneo. El accidente automovilístico que sufrió 1986 y lo dejó cuadripléjico solo lo impulsó aún más a perseguir nuevos proyectos.Estudió coaching, reiki, Administración de Empresas.Es padre de cuatro hijas, conferencista y conductor del programa de radio "El despertar de la conciencia".Tras una experiencia cercana a la muerte sintió con fuerza que su misión era llevar su certidumbre sobre la existencia de Dios a otras personas que puedan necesitar apoyo en esta época de grandes cambios.

  • af H. Dennis. Bradley
    69,99 kr.

    Ao acompanhar momentos de mediunidade direta de George Valiantine, o pensador Dennis Bradley consegue reunir perguntas e respostas relevantes para a percepção da doutrina espírita. Através dos depoimentos e fenômenos descritos neste livro, é possível examinar a exteriorização das habilidades de um dos médiuns mais conhecidos do mundo.Herbert Dennis Bradley (1878-1934) foi um autor britânico e defensor fervoroso da mediunidade de George Valiantine sobre o qual escreveu dois livros: "Rumo às estrelas" (1924) e "The Wisdom of the Gods" (1925), ambas consideradas obras de referência na área do espiritismo.

  • af Ma Oftedal
    43,99 kr.

    I denna unika samling blandar prästen Ma Oftedal inspirerande krönikor med underhållande kåserier – ofta med hög igenkänningsfaktor. Hon berättar öppenhjärtigt om den kollektiva kärlek som uppstår på ett konfirmationsläger och om det mänskliga behovet av att blir berörd. Här finns också berättelser som framkallar förlösande skratt, t.ex. den om familjens plastkassetjuv, eller om jukeboxen som egentligen inte fick plats."Himlen ramlar också ner någon gång" är varm, lättsam och hjärtkramande på samma gång. Och självklart gör även självaste Jesus ett och annat framträdande!Ma Oftedal, född 1954, är en svensk författare och präst från Västerås. I sitt ämbete inom Svenska Kyrkan har hon ofta skapat välbehövda debatter och diskussioner. Hon håller även föreläsningar kring andlighet och healing-metoden Reiki.

  • af Ben Alex
    69,00 kr.

    "Denne lille bog er ikke en lærebog, ej heller en opbyggelsesbog beregnet på at bekræfte de troende i troen. Den er ment som en slags åndeligt-eksistentielt landkort for den, der har valgt at satse alt på længslen efter Gud og ønsket om at lade sig forme af denne længsel. I bogen gemmer sig ruter og småstrækninger, omveje og genveje. Rejsen begynder ved et velkendt kristent udgangspunkt og fører gennem et uvist, eksistentielt landskab, indtil cirklen vender tilbage til sit eget udgangspunkt.""Vejen ud" er en personlig beretning om vejen fra en religion, der bygger på fastlagte svar og forklaringer, til en spiritualitet, der inviterer til en personlig rejse ind i mysteriet. Bogen er en kritik af den traditionelle kristendom, der mener at sidde inde med alle svarene, og opfordrer i stedet til at danne et erfaringsfællesskab, hvor spørgsmålene hele tiden omformuleres og undersøges."Det er en vigtig bog, Benny Alex har skrevet. Vigtig for kristne til at komme dybere i deres gudsforhold, i deres selvforståelse og i deres fordybelse i Gud. Vigtig også som forudsætning for at nå søgende mennesker i dagens multispirituelle Danmark. Vigtig fordi den ikke stiller sig tilfreds med andres svar endsige med mine egne svar på de store spørgsmål, men åbner sig for sandere svar ved kritisk at gå bag om tankemønstrene, der låser Gud og os selv fast i afgudsbilleder i sindet og tankerne." – Ole Skjerbæk Madsen, cand.theol., leder af I Mesterens LysBen Alex (f. 1946) er en dansk forfatter og debattør. Han er uddannet i litteratur og teologi i Danmark og USA og har udgivet en lang række bøger om kristendom og spiritualitet på både dansk og engelsk. Ben Alex har endvidere været højskolelærer og skrevet indlæg til Kristeligt Dagblad.