Sociologi: familie og relationer
-
38,99 kr. I 1800-tallet havde man to forskellige institutioner til at tage imod forældreløse børn eller børn, hvis forældre ikke var i stand til at tage sig af dem. Plejehjemmene var de steder, hvor velopdragne og veltilpassede børn kom hen, men efterhånden måtte man også oprette børnehjem, der var beregnede til de børn, der var så uregerlige, skadede, urenlige og uopdragne, at de ikke kunne være på traditionelle plejehjem til børn.J.G.F. Ræder, der stod for at placere de enkelte børn på det ene eller det andet hjem, beskriver her, hvordan beslutningen blev taget, hvad man vægtede højest ved barnets evne til at passe ind i fællesskabet på et plejehjem, og hvordan man forsøgte at opdrage på de børn, der havde haft en ualmindeligt svær og mangelfuld start på livet.Bogen udkom første gang i 1893.J. G. F. Ræder var en dansk forfatter. Han stod blandt andet bag bogen ”Danmark under Svend Estridsen og hans sønner”.
- E-bog
- 38,99 kr.
-
68,99 kr. Kultursociolog Birte Bech-Jørgensen undersøger i ”Noget med mennesker eller noget på et kontor” arbejdsløshedens betydning for unge kvinder i forstæderne. Med udgangspunkt i fem unge kvinder, der bor i det samme boligområde i Albertslund, ser hun blandt andet nærmere på venindeforholdets betydning, på konflikten mellem kærlighed og selvstændighed og på den psykologiske betydning, arbejdsløsheden har for det enkelte individ.Bogen udkom første gang i 1985.Birte Bech-Jørgensen (1939-2019) var kultursociolog og forfatter. Hun beskæftigede sig blandt andet med ungdomskulturer, især pigekultur, og med forstadsliv og arbejdsløshed.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
48,99 kr. I 2001 udkom den romantiske komedie ‘Hals store kærlighed’ om den overfladiske Hal, der kun vil date unge tynde modeller. Men efter en skæbnesvanger oplevelse i en fastlåst elevator får Hal nu nyt perspektiv på skønhed. Fra nu af ser han kun kvinders “indre skønhed”. I dette afsnit af podcasten ‘Anden omgang’ tager værterne Lene Stavngaard og Louise ‘Twerk Queen’ på kærligt genbesøg med den prekære komediefilm, der har nogle problemer med at leve op til nutidens standarder.Værter: Lene Stavngaard og Louise KjølsenKlipper: Ida Frisk CarstensenRedaktør: Andreas Lindinger SaxildAnden omgangI denne podcast vender værterne Louise Kjølsen og Lene Stavngaard tilbage til deres ungdom i 90'erne og 00'erne for at genbesøge datidens popkulturelle fænomener med modne og kærligt kritiske 2023-briller på.Det skal handle om de film, musikvideoer, popstjerner og bøger, der har formet en hel generation, der nu er blevet voksne og klogere - eller er vi?Popkulturen er med til at forme vores fælles forventinger til køn, kropsidealer og kærlighed. Den er et fundament for fællesskab og humor, men også for begrænsende og decideret problemetiske normer og fordomme, som ikke behøver at få en revival på lige fod med lavtaljede jeans.Gør dig klar til at se alle de største popkulturelle fænomener fra din ungdom i et helt nyt lys - vi lover, du bliver både underholdt og overrasket!Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen: Forfatter, danser, debattør og psykolog. Kendt under kunstnernavnet Twerk Queen, og som debattør indenfor emner som krop, køn, seksualitet og normer.Lene Stavngaard: Chef for Beskyttelse mod Digitale Krænkelser hos Red Barnet. Tidl. direktør i Sex & Samfund.
- Podcast
- 48,99 kr.
-
48,99 kr. ’10 things I hate about you’ er en af de helt store teenage film fra 90’erne, og havde flere senere stjerner på rollelisten som fx Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt og ikke mindst Heath Ledger, der i ’10 things’ gjorde det som bad boyen Patrick Verona. I dette afsnit af podcasten ‘Anden omgang’ giver værterne Lene Stavngaard og Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen den et kærligt men kritisk gensyn, når de ser filmen med 2024-brillerne på.Værter: Lene Stavngaard og Louise KjølsenKlipper: Ida Frisk CarstensenRedaktør: Andreas Lindinger SaxildAnden omgangI denne podcast vender værterne Louise Kjølsen og Lene Stavngaard tilbage til deres ungdom i 90'erne og 00'erne for at genbesøge datidens popkulturelle fænomener med modne og kærligt kritiske 2023-briller på.Det skal handle om de film, musikvideoer, popstjerner og bøger, der har formet en hel generation, der nu er blevet voksne og klogere - eller er vi?Popkulturen er med til at forme vores fælles forventinger til køn, kropsidealer og kærlighed. Den er et fundament for fællesskab og humor, men også for begrænsende og decideret problemetiske normer og fordomme, som ikke behøver at få en revival på lige fod med lavtaljede jeans.Gør dig klar til at se alle de største popkulturelle fænomener fra din ungdom i et helt nyt lys - vi lover, du bliver både underholdt og overrasket!Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen: Forfatter, danser, debattør og psykolog. Kendt under kunstnernavnet Twerk Queen, og som debattør indenfor emner som krop, køn, seksualitet og normer.Lene Stavngaard: Chef for Beskyttelse mod Digitale Krænkelser hos Red Barnet. Tidl. direktør i Sex & Samfund.
- Podcast
- 48,99 kr.
-
48,99 kr. ‘Bring it on’ blev lidt af et fænomen, da den udkom tilbage i år 2000. Med Kirsten Dunst i spidsen for et hold ambitiøse cheerleadere satte filmen gang i danserutinerne på pigeværelser verden over. I dette afsnit af podcasten ‘Anden omgang’ tager værterne Lene Stavngaard og Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen et kærligt favntag med teenagekomedien, og ser på hvordan filmen har været med til at farve en hel ungdom. Det hele sker med 2024-brillerne på, så vær klar til et kritisk gensyn med ‘Bring it on’Værter: Lene Stavngaard og Louise KjølsenKlipper: Ida Frisk CarstensenRedaktør: Andreas Lindinger SaxildAnden omgangI denne podcast vender værterne Louise Kjølsen og Lene Stavngaard tilbage til deres ungdom i 90'erne og 00'erne for at genbesøge datidens popkulturelle fænomener med modne og kærligt kritiske 2023-briller på.Det skal handle om de film, musikvideoer, popstjerner og bøger, der har formet en hel generation, der nu er blevet voksne og klogere - eller er vi?Popkulturen er med til at forme vores fælles forventinger til køn, kropsidealer og kærlighed. Den er et fundament for fællesskab og humor, men også for begrænsende og decideret problemetiske normer og fordomme, som ikke behøver at få en revival på lige fod med lavtaljede jeans.Gør dig klar til at se alle de største popkulturelle fænomener fra din ungdom i et helt nyt lys - vi lover, du bliver både underholdt og overrasket!Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen: Forfatter, danser, debattør og psykolog. Kendt under kunstnernavnet Twerk Queen, og som debattør indenfor emner som krop, køn, seksualitet og normer.Lene Stavngaard: Chef for Beskyttelse mod Digitale Krænkelser hos Red Barnet. Tidl. direktør i Sex & Samfund.
- Podcast
- 48,99 kr.
-
48,99 kr. Kan du huske følelsen af at gå med en femmer i lommen på vej ned for at snolde slik? Eller har du nogensinde tømt sparegrisen for at købe lige den ting du har drømt om? Det er de færreste børn i dag, der kender den følelse. I dette første afsnit af podcastserien 'Mere for 25-øren' undersøger vært Anne Juel Jørgensen hvordan du kan give dit barn gode pengevaner i en verden uden kontanter. Det gør hun i selskab med reklametekstforfatter og livsstilsekspert Anne Glad, der giver et indblik i forbrugsvaner gennem flere generationer, fra de store boomergenerationer til generation z.Vært: Anne Juel JørgensenGæst: Anne GladKlip og tilrettelæggelse: Karen Sigrid JacobsenRedaktør: Andreas Lindinger SaxildMere for 25-ørenPå meget kort tid er vi gået fra et samfund med kontanter til et kontantløst samfund. Vi er alle sammen vant til at svinge plastikkortet, eller telefonen, når der skal betales, og det kan være svært at bedømme hvor mange penge man egentlig har til rådighed, når det er så nemt og gnidningsløst at bruge dem.Så hvordan giver du dit barn et godt og sundt forhold til penge i et samfund uden fysiske penge?Gennem samtale med ekspertkilder giver børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen, gode råd til hvordan du hjælper dit barn til at få godt og sundt forhold til penge, med konkrete redskaber som du kan bruge i din hverdag.Anne Juel Jørgensen er Børn og unge chef hos Danske Bank og har udgivet bogen ‘Giv dit barn gode pengevaner'
- Podcast
- 48,99 kr.
-
Fra 169,99 kr. En fortælling om at være mor, kvinde og en del af en større familiehistorie med både de lyse og mørke sider. Det handler om stærke kvinder, der bærer sig selv og en hel familie; om kvinder, der kører safari-rally og tager chancer, men også om kvinder, der må følge nogle normer, der ikke altid tilgodeser dem selv. På en rejse til sit hjemland Uganda udforsker Carolyne kvindernes historier i sin familie. Historier, som trækker røde tråde frem til hendes eget liv, og som hun giver videre til sine egne børn og børnebørn. For hvad er det, vores mødre betyder for os? Og hvad er det for en historie, de giver os med på vejen?
-
68,99 kr. I ”Livsformer i Danmark” beskriver Lone Rahbek Christensen sammenhængen mellem samfundet og de måder, befolkningen lever og begriber dagliglivet. Samfundet kræver, at bestemte, men forskellige livsformer leves i dets befolkning; en livsform udgør en særlig begrebsverden og kræver særlige vilkår i samfundet.Bogen beskriver begreber til at forstå livsformer og illustrerer dem med interviews. I samfundet, på arbejdspladsen, i familielivet og parforholdet støder livsformerne sammen, fordi deres krav om vilkår står i modsætning til hinanden. Bogen beskriver en række konflikter og viser, at de ikke kan forstås inden fra én livsform, da den enkelte livsforms perspektiv på samfundet og andres liv er kulturblindt. Bogen giver også anvisning på, hvordan man kan anvende begreberne til egne undersøgelser.”Livsformer i Danmark” udkom første gang i 1988.Lone Rahbek Christensen (f. 1956) er magister i europæisk etnologi og har i årtier forsket i forholdet mellem stat, familie og individ op gennem Vesteuropas kulturhistorie. Hun har sideløbende forsket i borddækning, porcelæn, glas og bestik gennem århundreder, samt i teknikker til tekstilfremstilling og dragt. Hun har formidlet sin forskning i bøger, udstillinger og TV-udsendelser.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
68,99 kr. Denne bog handler om kvinders dagligliv. Den stiller spørgsmål ved den antagelse, at kvinder har almene, kvindelige livsværdier.Gennem en lang række interviews viser Lone Rahbek Christensen, at kvinders liv og begreber om et godt liv må forstås som principielt forskellige livsformer med hver sine krav om vilkår i parforhold og familieliv, på arbejdsmarkedet og i samfundet. Den illustrerer, hvordan partneres livsformer kan være symbiotiske eller stille uforenelige krav og forventninger til familielivet. Og den problematiserer, at nogle af de klassiske, kvindespecifikke livsformer ikke får tilfredsstillet deres krav på arbejdsmarkedet og i samfundet.”Hver vore veje” udkom første gang i 1987.Lone Rahbek Christensen (f. 1956) er magister i europæisk etnologi og har i årtier forsket i forholdet mellem stat, familie og individ op gennem Vesteuropas kulturhistorie. Hun har sideløbende forsket i borddækning, porcelæn, glas og bestik gennem århundreder, samt i teknikker til tekstilfremstilling og dragt. Hun har formidlet sin forskning i bøger, udstillinger og TV-udsendelser.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
68,99 kr. Vi lever i et samfund, hvor ingenting er, som det var før. Udviklingen går ekstremt hurtigt, og forandringerne er meget omfattende. Det har indgribende effekt på hele samfundets måde at fungere på, og som med så meget andet har også vores syn på køn, kærlighed og seksualitet forandret sig.I bogen ”Køn, kærlighed og seksualitet”, der udkom første gang i 1999, sætter Birgit Heinskou fokus på de forandringsprocesser og socialpsykologiske mekanismer, der manifesterer sig og udvikler sig i vores såkaldte posttraditionelle samfund med udgangspunkt i den engelske sociolog Anthony Giddens' teorier.Birgit Heinskou (f. 1948) er cand.mag. og har i mange år undervist i psykologi, samfundsfag og dansk på Frederiksborg Gymnasium. Hendes bog "Køn, kærlighed og seksualitet" retter sig netop mod fagene psykologi og samfundsfag på gymnasialt niveau
- E-bog
- 68,99 kr.
-
68,99 kr. ”Jeg hører moderen fortælle om fødslen, om hvor lang tid det tog, og hvor ondt det havde gjort osv., samtidig med at hun fortæller om hunden, de har, og om, hvor sært den nu opfører sig. Faderen siger ikke noget.Da der er gået 15 minutter med det, prøver jeg at dreje samtalen hen på deres nyfødte barn. Jeg spørger, om jeg må få lov til at se barnet.Jeg ser, at dette virker provokerende på dem begge. I stedet for at hente barnet sidder de stift og småskændes om, hvem der skal gå ned på gaden og hente barnet op. Barnet har stået nede 1 times tid, efter at de var i byen. Det er 10 grader udenfor.”Ordet omsorgssvigt er stærkt og ladet, og derfor skal man passe på med at bruge det i flæng. Alligevel er det nogle gange nødvendigt at bruge det for sundhedsplejerskerne, der tilser nye familier. Psykolog Else Christensen har lavet en lang række interviews med sundhedsplejersker om deres oplevelser med problemer hos familier med nyfødte børn. Bogen indeholder både konkrete eksempler og de alarmerende tal, der viser, at der er alt for mange børn, der vokser op med omsorgssvigt.Bogen er udgivet første gang i 1992 af Socialforskningsinstituttet.Else Christensen er en dansk rødstrømpe og psykolog, der er kendt for sit store arbejde med voldsramte familier. Hun var en af de første danske forskere, der satte fokus på alkoholmisbrug og vold i hjemmet og de konsekvenser, det har for børnene. I 1979 var Else Christensen en af hovedkræfterne bag oprettelsen af et af Danmarks første krisecentre, Dannerhuset. Fra 1981-1990 arbejde Else Christensen i Dannerhusets krisecenter. De to første år lønnet af midler fra Socialstyrelsen, de senere år for midler fra forskellige fonde og de sidste to år for fondsmidler til en professionel børnerådgivning. I 1990 blev Else Christensen ansat ved SFI-Socialforskningsinstituttet (nu VIVE), hvor hun frem til 2015 gennemførte en lang række undersøgelser om udsatte børn henholdsvis i Grønland og Danmark.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
68,99 kr. ”Vores far var blevet arresteret om eftermiddagen… Da var min mor blevet syg, hun var besvimet og kørt på hospitalet… Hun kom hjem og var så hos os om aftenen. Så kom politiet, de kom i flere biler med blåt lys. De skulle arrestere vores mor, og vi børn skulle i en anden bil og køres på børnehjem. Vi fik at vide, at de blev anholdt på grund af nogle stoffer. Det accepterede vi. Vi var små, dengang. Så kom vi på børnehjem…”Hvordan føles det for børn, når deres forældre kommer i fængsel?Hvor gamle skal de være for at forstå, at mor og far ikke bare er ’på ferie’?Hvordan forandres livet for ægtefællen til den indsatte, når han eller hun pludselig står med ansvaret for hele familien selv?Gennem en række interviews med forældre, der er sat i fængsel, deres partnere og deres børn tegner Else Christensen et billede af de store sociale og psykiske konsekvenser, en indsættelse har for både den indsatte og de pårørende. Bogen er udgivet første gang i 1999 af Socialforskningsinstituttet.Else Christensen er en dansk rødstrømpe og psykolog, der er kendt for sit store arbejde med voldsramte familier. Hun var en af de første danske forskere, der satte fokus på alkoholmisbrug og vold i hjemmet og de konsekvenser, det har for børnene. I 1979 var Else Christensen en af hovedkræfterne bag oprettelsen af et af Danmarks første krisecentre, Dannerhuset. Fra 1981-1990 arbejde Else Christensen i Dannerhusets krisecenter. De to første år lønnet af midler fra Socialstyrelsen, de senere år for midler fra forskellige fonde og de sidste to år for fondsmidler til en professionel børnerådgivning. I 1990 blev Else Christensen ansat ved SFI-Socialforskningsinstituttet (nu VIVE), hvor hun frem til 2015 gennemførte en lang række undersøgelser om udsatte børn henholdsvis i Grønland og Danmark.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
Fra 59,99 kr. “Olemme yhdessä ja yhteisymmärryksessä päättäneet lopettaa omat ja lastemme elämät.”Tammikuun 9. päivänä 2018 skånelaiselta Bjärredin esikaupunkialueelta löydetään kokonainen perhe kuolleena. Kaksi alaikäistä tyttöä on murhattu niin kutsutun laajennetun itsemurhan seurauksena – myös tyttöjen vanhemmat nimittäin löytyvät paikalta kuolleina. Tapaus tulee jäämään rikoshistoriaan yhtenä Ruotsin dramaattisimmista tapauksista. Mikä saa kaksi korkeasti koulutettua ja hyväpalkkaista vanhempaa surmaamaan omat lapsensa? Journalisti ja kirjailija Elisabet Höglund tutki reilun vuoden ajan Bjärredin perhesurmaa ja esittelee uusia näkökulmia tragediaan, jossa vanhemmat tappoivat kaksi tytärtään ja sen jälkeen itsensä. Tutkimuksissaan Höglund on havainnut omituisia tekijöitä ja törmännyt salailuun poliisien ja muiden viranomaisten taholta. Bjärredin murhat on äärimmäinen esimerkki siitä, kuinka oma perhe voi pettää lapsen oikeuden elämään. Se herättää tärkeitä kysymyksiä siitä, miten yhteiskunta voi havaita ja tukea perheitä vaikeuksissa – ja pahimmassa tapauksessa suojella lapsia vanhemmiltaan.Elisabet Höglund on pitkän uran tehnyt toimittaja, kirjailija ja taiteilija. Höglund on Ruotsin tunnetuimpia mediapersoonia ja hän on voittanut useita journalismipalkintoja.
-
- Johannes V. Jensen og Himmerland
68,99 kr. Udadtil tog den danske forfatter og nobelprismodtager Johannes V. Jensen gennem hele livet afstand fra sin familie, dens livsanskuelse og sin fødeegn. Nogle ting fortav han, og andre omdigtede han, så de stemte overens med det billede, han ønskede at vise offentligheden af sig selv.Men hvorfor var hans forhold til familien og især faderen så kompliceret? Hvilke oplevelser havde han med sig hjemmefra? Og hvorfor var hans far spiritist?De spørgsmål søger Vagn Predbjørn Jensen at besvare med biografien ”Dyrlægens Johannes”, der udkom første gang i 1996.Vagn Predbjørn Jensen (1936-2006) var lærer og forfatter. Han begyndte at skrive i en alder af 19 år, men først i en alder af 44 begyndte han at henvende sig til forlagene med sine tekster. Han debuterede i 1983 med ”Tårnet i Atlantis”.
- E-bog
- 68,99 kr.
-
68,99 kr. Økonomi er en af de største årsager til konflikter i parforhold. Ofte fordi ingen tager hånd om den. Men økonomi kan ikke bare fejes ind under gulvtæppet, når man er i gang med at skabe en fremtid sammen. Heldigvis er der mange måder, par kan skabe en økonomi på, hvor begge parter trives. Bogen her viser vejen.Gennem et indblik i, hvorfor vi mennesker håndterer vores økonomi så forskelligt, hjælper bogen par med at forstå hinandens pengevaner. På den måde kan parrene skabe en økonomi, der udløser et minimum af konflikter og samtidig danner grobund for parrets mål og drømme.Den lille guide til privatøkonomiBogserien ”Den lille guide til privatøkonomi” er en serie lettilgængelige lærebøger om investering og privatøkonomi i øjenhøjde og i et sprog, der er til at forstå. Er du ny i økonomiens univers, får du grundlæggende introduktioner og udførlige guider til at komme i gang. Er du erfaren, får du brugervenlige opslagsværker, som kan akkompagnere dig videre på din økonomiske rejse.Rikke Holmslykke Aagaard er uddannet jurist og arbejdede i otte år inden for henholdsvis advokatbranchen og i det private erhvervsliv. I dag er hun selvstændig pengeekspert. Hun driver virksomheden De Simple Penge via sin hjemmeside desimplepenge.dk og Instagram-profilen @desimplepenge, som i skrivende stund har over 6.000 følgere. Rikke er også forfatter til bogen Den lille guide til lommepenge og meget mere, som udkom i september 2022.
- Lydbog
- 68,99 kr.
-
98,99 kr. Er du klar til at opdage dit kærlighedssår og stå stærkt og autentisk i dine kærlighedsrelationer? Er du klar til at smide rustningen, mærke følelserne og smerten og tage ejerskab, så du kan bruge følelsernes energi til at skabe alt det, du ikke er endnu?Kærlighedssår opstår, når du som barn eller ung oplever at mangle kærlighed fra signifikante omsorgspersoner. I voksenlivets kærlighedsrelationer bliver du overrumplet af de vilde og voldsomme følelser, der dukker op, og har svært ved at agere modent på grund af kærlighedssåret.Forfatter og psykolog Mette Holm guider læseren gennem et større bevidsthedsarbejde, der kan hjælpe dig med at genvinde styrken i kærlighedslivet.Mette Holm er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsbloggen Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv¬kærligt boost til 80.000 følgere.
- Lydbog
- 98,99 kr.
-
40,99 kr. Nic nie pozwala tak dobrze poznać kultury innego państwa jak związek z jego przedstawicielem.Lubimy fetyszyzować różnice kulturowe - są tajemnicze i pociągające. Życie z nimi na co dzień może być jednak mocno skomplikowane. Autorka książki rozmawia o tym z Polakami, którzy zdecydowali się na związek z koreańskim partnerem. Nie każda z tych relacji przetrwała próbę czasu, ale wszystkie mierzyły się z podobnymi problemami w komunikacji. Odmienne hierarchie wartości, różne wyobrażenia na temat powinności kobiety i mężczyzny, podejście do tradycji - te wywiady dobitnie uświadamiają, jak bardzo wszyscy jesteśmy zdeterminowani przez kulturę.Pozycja obowiązkowa dla miłośników książek Katarzyny Tubylewicz i Magdaleny Żelazowskiej.Anna Sawińska - reporterka na co dzień mieszkająca w Korei Południowej. Studiowała na Korea University, wyszła za Koreańczyka, podjęła pracę w koreańskich koncernach. Od podszewki poznała dalekowschodnią kulturę - jej blaski i cienie opisuje w książkach non fiction. Chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem, m.in. prowadząc bloga o podróżach przez Azję.
- E-bog
- 40,99 kr.
-
69,00 kr. Med varme og humor fortæller Oda Weider-Krog om den første tid som nybagt mor, om amning og bryster fulde af mælk, bleskift og endeløse vågne nætter, om ensomhed, savn og tvivl, forelskelse og bundløs kærlighed – alle de dyrebare øjeblikke og de kaotiske følelser som følger med i det at blive mor.Oda Weider-Krog er mor til to, vært på den populære podcast ’Familieliv’ og sammen med Frode Thuen vært på Aftenpostens podcast ’Vi må snakke om det’, som handler om samliv og udfordringer i parforholdet. Hun er også forfatter og glødende samfundsdebattør med et stort engagement for familie, børn og kvinders sundhed.
- Lydbog
- 69,00 kr.
-
49,00 kr. På film starter en fødsel tit med, at vandet går med et ordentlig plask. Men er det det eneste tegn på, at fødslen er i gang? I denne podcast guider jordemor Anne Ruby til, hvordan fødslen går i gang, hvad man selv kan gøre for at hjælpe lidt på vej – og hvordan en fødsel i det hele taget foregår og føles.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Anne Ruby, jordemorProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. I har forladt hospitalets trygge rammer med fagfolk, hjælp og omsorg, og skal nu klare jer på egen hånd derhjemme. Hvordan kommer det mon til at gå? Denne podcast handler om de første uger hjemme, med jeres lille nye barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerskeProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Graviditeten bliver ofte omtalt som ’den søde ventetid’. Men ventetiden er ikke altid så sukkersød. Mange gravide oplever bekymringer i løbet af de ni måneder. For eksempel ængstelse for det der venter og alt det, der kan gå galt. Hør med her og bliv klogere – og forhåbentlig også mere tryg for det, der venter.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Anne Ruby, jordemorProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Du har i princippet ni måneder til at forberede dig til fødslen. Men hvordan forbereder man sig bedst til at bringe sit barn til verden? Få gode råd til forberedelsen både fysisk og mentalt.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Anne Ruby, jordemorProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Nogle kvinder frygter et kejsersnit og føler ligefrem, at de har ’snydt’ med deres fødsel. Andre finder ikke ro, før de bliver lovet et. I denne episode fortæller Anne Ruby om kejsersnittes betydning og om, hvorfor det nogengange kan være nødvendigt.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Anne Ruby, jordemorProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Hallo – er der ikke nogen, der har glemt at fortælle, at man stadig ligner en, der er gravid i femte måned lige efter fødslen? At det kan være svært at gå normalt, og at et toiletbesøg kan være forbundet med frygt? En fødsel er en hård omgang for kroppen – men også for psyken. For er det normalt ikke at blive hovedkulds forelsket i sit barn ved første blik? Bare rolig, du er ikke alene. Din krop skal nok finde sig til rette igen – og din kærlighed vokse sig stor.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Ditte Bach, jordemor, BabyinstituttetProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
49,00 kr. Skal man ligge på ryggen, når man føder? Gør det ondt at sprække – og skal man være bange for det? Skal børn skrige lige når de kommer til verden, for at være sunde og raske? Og hvorfor er det en god ide at gå barnet op på maven efter fødslen? Du gør dig sikkert mange tanker om fødslen. Få svar på nogle af dine spørgsmål i denne episode, som handler om fødslen.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: Anne Ruby, jordemorProducer: Sidsel Kaae NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontVelkommen til Vores Børns podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Bliv klogere på selve fødslen og bliv inspireret til en god start på forældreskabet for både dig, din partner og dit barn.Vært: Mette Simensen, redaktionschef, Vores BørnMedvirkende: SkiftendeProducer: Sidsel Kaa NørgaardRedaktør: Mette Hovmand-StillingProduceret af Talk Town, Story House EgmontMette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør. Hun er også vært på podcastserien "Stjernebørn", hvor hun sammen med astrolog Eva Ganvig guider dig gennem dit barns stjernetegn og særlige kvaliteter.
- Podcast
- 49,00 kr.
-
- On en est où après #metoo
111,99 kr. La vague féministe déferle sur les réseaux sociaux, explose dans le monde du travail et pousse de plus en plus de femmes dans les rues (manifestations, collages...). Mais qu'en est-il de l'intime ? Est-ce que les notions féministes réussissent réellement à pénétrer la solide bulle du couple ? Est-ce que nous parvenons, après #metoo, à construire autrement notre couple, notre sexualité, et à dissoudre la notion obsolète de devoir conjugal ?Ce terme de "devoir conjugal", entendu dans le sens commun comme l'idée de devoir à son partenaire des relations sexuelles régulières, a évolué au fil du temps et a recouvert différentes réalités (institution du mariage, rôle de la reproduction, légifération de la sexualité, moralisation de la sexualité...), et si ce terme semble aujourd'hui désuet, la sexualité contemporaine est pourtant porteuse de cet héritage.Après une contextualisation historique et juridique, l'autrice interroge le couple à travers de nouvelles réalités et celles héritées : sexualité, consentement, morale sexuelle, viol conjugal, charge sexuelle, mariage...Après #metoo, le devoir conjugal est-il toujours d'actualité ?Fanny Anseaume est une jeune femme de trente ans qui, après quelques années à travailler dans la mode, a voulu prendre une autre voie. Étudiante en sociologie, féministe convaincue mais toujours en construction, elle souhaite partager un peu de son expérience pour peut- être ouvrir des discussions. Elle est l'autrice de Tu ne vas pas sortir comme ça ? — Le féminisme expliqué à mon père. Elle vit à Nantes.
- Lydbog
- 111,99 kr.
-
39,00 kr. Forholdet mellem ekskærester er ofte lidt tricky, men det KAN faktisk godt lykkes at mødes fornuftigt omkring ungernes fødselsdage og få hverdagspraktikken til at gå op, selvom I ikke længere er et par. Parforholdsekspert Daisy Løvendahl serverer her otte konkrete råd til dig, der gerne vil gøre en indsats for at skabe en god relation til din eks.Savner du flere kys og kærtegn i hverdagen? Er du dødtræt af, at jeres skænderier evig og altid ender i hårknude? Har hverdagens trummerum frarøvet dig din sexlyst? Er du i tvivl, om du er sammen med den rigtige? Eller er du udkørt, fordi du stiller for store krav til dig selv? Uanset, hvad du slås med, er hjælpen nær. I Alt.dk podcast-serien "Kærlig hilsen Daisy" guider parforholdsekspert Daisy Løvendahl dig til en hverdag med kærligheden til dig selv og din partner i centrum.Vært: Daisy LøvendahlProducer: Mie BrandstrupRedaktør: Mette Hovmand-Stilling og Simone Brandt HaldProduceret af Talk Town, Story House EgmontDaisy Løvendahl (f. 1977) er parterapeut, coach, klinisk sexolog, forfatter og radiovært. Hun uddanner også andre på ’Coach og parterapeutuddannelsen’, som hun har stiftet.
- Podcast
- 39,00 kr.
-
39,00 kr. Alt for mange skønne kvinder holder sig tilbage, fordi deres krop og udseende giver dem en følelse af ikke at være værdige til at stå frem i verden. Og det er galskab, mener parforholdsekspert Daisy Løvendahl. Her er hendes fem råd til dig, der har brug for hjælp til at finde selvkærligheden frem.Savner du flere kys og kærtegn i hverdagen? Er du dødtræt af, at jeres skænderier evig og altid ender i hårknude? Har hverdagens trummerum frarøvet dig din sexlyst? Er du i tvivl, om du er sammen med den rigtige? Eller er du udkørt, fordi du stiller for store krav til dig selv? Uanset, hvad du slås med, er hjælpen nær. I Alt.dk podcast-serien "Kærlig hilsen Daisy" guider parforholdsekspert Daisy Løvendahl dig til en hverdag med kærligheden til dig selv og din partner i centrum.Vært: Daisy LøvendahlProducer: Mie BrandstrupRedaktør: Mette Hovmand-Stilling og Simone Brandt HaldProduceret af Talk Town, Story House EgmontDaisy Løvendahl (f. 1977) er parterapeut, coach, klinisk sexolog, forfatter og radiovært. Hun uddanner også andre på ’Coach og parterapeutuddannelsen’, som hun har stiftet.
- Podcast
- 39,00 kr.
-
39,00 kr. Hvor går grænsen mellem uskyldig flirt og utroskab? Parforholdsekspert Daisy Løvendahl hjælper jer med at fastsætte nogle grundregler, så I ikke er i tvivl om, hvornår grænsen er overskredet.Savner du flere kys og kærtegn i hverdagen? Er du dødtræt af, at jeres skænderier evig og altid ender i hårknude? Har hverdagens trummerum frarøvet dig din sexlyst? Er du i tvivl, om du er sammen med den rigtige? Eller er du udkørt, fordi du stiller for store krav til dig selv? Uanset, hvad du slås med, er hjælpen nær. I Alt.dk podcast-serien "Kærlig hilsen Daisy" guider parforholdsekspert Daisy Løvendahl dig til en hverdag med kærligheden til dig selv og din partner i centrum.Vært: Daisy LøvendahlProducer: Mie BrandstrupRedaktør: Mette Hovmand-Stilling og Simone Brandt HaldProduceret af Talk Town, Story House EgmontDaisy Løvendahl (f. 1977) er parterapeut, coach, klinisk sexolog, forfatter og radiovært. Hun uddanner også andre på ’Coach og parterapeutuddannelsen’, som hun har stiftet.
- Podcast
- 39,00 kr.
-
39,00 kr. Truer du med at gå, når du bliver gal - eller taler du i en bebrejdende tone? Parforholdsekspert Daisy Løvendahl gør dig klogere på fem typiske faldgruber i parforholdet og lærer jer at løse konflikter på en ordentlig måde.Savner du flere kys og kærtegn i hverdagen? Er du dødtræt af, at jeres skænderier evig og altid ender i hårknude? Har hverdagens trummerum frarøvet dig din sexlyst? Er du i tvivl, om du er sammen med den rigtige? Eller er du udkørt, fordi du stiller for store krav til dig selv? Uanset, hvad du slås med, er hjælpen nær. I Alt.dk podcast-serien "Kærlig hilsen Daisy" guider parforholdsekspert Daisy Løvendahl dig til en hverdag med kærligheden til dig selv og din partner i centrum.Vært: Daisy LøvendahlProducer: Mie BrandstrupRedaktør: Mette Hovmand-Stilling og Simone Brandt HaldProduceret af Talk Town, Story House EgmontDaisy Løvendahl (f. 1977) er parterapeut, coach, klinisk sexolog, forfatter og radiovært. Hun uddanner også andre på ’Coach og parterapeutuddannelsen’, som hun har stiftet.
- Podcast
- 39,00 kr.