Filter
Filter
Sorter efterSorter Nyeste
  • af Enrique Solla
    111,99 kr.

    Una potente trama urbana en la que se mezclan el crimen, la magia negra, la santería, las drogas de diseño y los viajes temporales.Un incendio ha devorado la discoteca latina «El 23». Ni uno solo de los muertos pudo dejar de bailar mientras ardía. Solo ha habido una superviviente: Isaura, una joven bailarina de ballet que se convierte en testigo de lo ocurrido. A partir de ese momento, habrá de cruzar su destino con Alex, bailarín de hip hop. Juntos se verán atrapados en una persecución más allá del tiempo, una maraña en la que ciencia y magia son sinónimos.Enrique Solla es un autor español nacido en Madrid en 1975. Periodista y dramaturgo, compagina su pasión por la ficción de género en todo tipos de formatos con otra pasión quizá aún más ardiente: los bailes latinos, de los que imparte clases desde hace más de quince años. De sus dos pasiones ha nacido una carrera literaria tan única como él mismo.

  • af Antonin Artaud
    69,00 kr.

    Antoine Artauds mesterværk "Det dobbelte teater" har skabt grundlaget for det moderne absurde franske teater, det totale teater. Bogen er en samling af artikler, foredrag, manifester og breve, og den rummer blandt andet det verdenskendte manifest "Grusomhedens teater" fra 1932. I manifestet vender Artaud sig fra det traditionelle teater som en institution for passiv underholdning. I stedet plæderer han, især med inspiration fra den balinesiske teatertradition, for et teater hvor bevægelser, lyde, scenografi og belysning skaber et terapeutisk fællesskab mellem skuespiller og publikum. Pointen med denne avantgardistiske teaterform er at overskride og bryde med hverdagen og sprogets begrænsninger for at få adgang til nye følelser og erkendelser.Antoine Artaud (1896 - 1948) var en fransk dramatiker, digter, essayist, skuespiller og teaterinstruktør. Han var en af det 20. århundredes store figurer inden for teaterverdenen og europæisk avantgarde og blev især kendt for sit manifest "Grusomhedens teater". Hans vision med grusomhedens teater var en teaterform, der fokuserede på kroppen og dens bevægelser frem for et fokus på sproget og replikkerne. Som skuespiller spillede han blandt andet med i Abel Gances "Napoléon" fra 1927 og Carl Th. Dreyers "Jeanne d’Arc" fra 1928.

  • af Eija Piekkari
    96,99 kr.

    Kristiina Elo on lahtelainen poliisi, joka harrastaa kansantanssia. Kesäisen viikonlopun harjoitusleiri päättyy ikävästi, kun yksi tanssijoista kuolee väkivallan uhrina. Murhaaja on päässyt vauhtiin keskellä maalaismaisemia.Iloiset tunnelmat ja tanssien rytmit vaihtuvat pelokkaaseen varuillaan oloon. Tuoreen avioeron jälkeiset tunnemyrskyt ja vastuu tanssitoverin murhaajan löytämisestä tuntuvat hetkittäin olevan liian raskas taakka Kristiinan kannettavaksi.Tanssijat puhuvat poissa olevasta tanssiparista haamuparina. Kristiina kokee itsekin olevansa pariton, vain haamu vierellään. Hänen entisen miehensä työnantaja on suuntautunut seksuaalisesti eri tavalla mutta ojentaa turvallisen kainalonsa Kristiinalle."Haamupari" on Eija Piekkarin suositun Kristiina Elo -dekkarisarjan ensimmäinen osa.Eija Piekkari on kirjoittanut rikosylikonstaapeli Kristiina Elosta kertovan dekkarisarjan. Piekkari on työskennellyt IT-alalla ohjelmoijana, suunnittelijana ja projektipäällikkönä.

  • af Erik Aschengreen
    69,00 kr.

    August Bournonville har en enestående plads i dansk ballethistorie, ikke blot i kraft af sine mange år som balletmester ved Det kongelige Teater og sine egne balletter, men også fordi han om nogen var med til at gøre dansk ballet kendt i udlandet. Lektor og balletkritiker Erik Aschengreen har skrevet tre essays om August Bournonville i anledning af hundredeåret for hans afgang som balletmester hos Det kongelige Teater. Teksterne beskæftiger sig med Bournonvilles forhold til andre balletdansere og -forfattere samt hans plads i ballethistorien.Erik Aschengreen (f. 1935) er en dansk universitetslektor, forfatter og balletkritiker. Fra 1964 til 2005 skrev Erik Aschengreen om ballet og dans for Berlingske og har sideløbende udgivet en lang række bøger om ballet og balletdansere. Erik Aschengreen har været med til at stifte uddannelsen i dansevidenskab ved Københavns Universitet.

  • af Erik Aschengreen
    49,00 kr.

    "Hvor tæt er forbindelsen mellem balletten og de øvrige kunstarter? Hvad er på overfladen? Hvad stikker dybere? Léandre Vaillat skriver i sin bog om Marie Taglioni, at man ikke må bedømme periodens balletter ud fra en litterær målestok. "Det væsentlige er at give ballerinaerne et net påskud til at danse.""I "Farlige sylfider" beskriver den store danske balletkritiker Erik Aschengreen den romantiske ballets gennembrud i Danmark og Frankrig. Han beskriver den romantiske opblomstring i balletten hos den store danske koreograf og danser August Bournonville med det fransk klingende navn og Frankrigs egen berømte romantikker digter og kritiker Théophile Gautier.Erik Aschengreen (f. 1935) er en dansk universitetslektor, forfatter og balletkritiker. Fra 1964 til 2005 skrev Erik Aschengreen om ballet og dans for Berlingske og har sideløbende udgivet en lang række bøger om ballet og balletdansere. Erik Aschengreen har været med til at stifte uddannelsen i dansevidenskab ved Københavns Universitet.

  • af Erik Aschengreen
    79,00 kr.

    "Forført af balletten" er blanding af en stor balletkritiker og -kenders personlige erindringer og beskrivelser af dansk ballethistorie, som han selv har oplevet den i de mange år, han har fulgt den store kunstarts blomstring i Danmark. Erik Aschengreen fortæller desuden om nogle af de klassiske og mest vidunderlige balletter, heriblandt Kameliadamen, Sylfiden og Giselle.Erik Aschengreen (f. 1935) er en dansk universitetslektor, forfatter og balletkritiker. Fra 1964 til 2005 skrev Erik Aschengreen om ballet og dans for Berlingske og har sideløbende udgivet en lang række bøger om ballet og balletdansere. Erik Aschengreen har været med til at stifte uddannelsen i dansevidenskab ved Københavns Universitet.

  • af Elith Reumert
    69,00 kr.

    Skuespiller og forfatter Elith Reumerts oversigt over dansk ballethistorie fra den tog sin begyndelse på de danske scener i 1700 årene og frem til 1920’erne, stærkt hjulpet på vej af pioner og balletmester August Bournonville (1805-1879), der bragte den elegante kunstart op på det høje niveau, vi også kender i dag."Formaalet med dette Skrift har været at give en Fremstilling af den danske Ballets Historie fra dens Oprindelse og til Dagen i dag paa en korfattet, letlæselig og underholdende Maade..."Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.